آقا کل تاپیک هام رو از لایک مورد عنایت قرار دادین این مدت 🙄😂 یه تاپیک ها و کامنت هایی رو از من لایک میکردین که من تو حافظه ی بلند مدتم هم میگشتم ارور میداد میگفت کی تو همچین تاپیکی زده بودی که یادم نیست 😳🤣
می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )
خوبه مرسی گلم ❤️ اون خوابه و من هنوز در به در نت 🤦♀️
می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره واقعا 😂🫠ایشالله مابقی هم به زود برگردن اللخصوص اینستا
مگه نگفتن اینستا دیگه برنمیگرده؟🥺
دقیقا 🤦♀️😂 کامنت های تاپیک های فسیل شده م رو همش لایک میکردن میگفتم ای وای من اینم اینجا گفته بودم خاک بر سرم 😨😂
آره داشتم روانی میشدم.. انگار شدیم یه خانواده مجازی😁
دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
باید برگرده من بدون اینستا نمیتونم زندگی کنمممم این یه هفته واقعا برام مثل جهنم بود
منو بگو که کلی برنامه داشتم برای آینده ی اینستام 😔 مثلا کار هنری میکردم و کسب و کار می خواستم راه بندازم ☹️
آره داشتم روانی میشدم.. انگار شدیم یه خانواده مجازی😁
دقیقا 🥺❤️
برای کسب و کارها خوب بود اینستا ولی خب ضررهای خودش هم داشت
دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ