2777
2789
عنوان

خداروشکر سایت باز شد ...دیوونه م کرده بودین :))

| مشاهده متن کامل بحث + 2199 بازدید | 43 پست
عه مانااا😂

سلام شناختیم 

مریمی تویی😛😂😂

♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه        🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست.                                      ♦️ مهم اینست توخوب باشی                                    ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗             
دخملت چیشد خوبه؟

خوبه مرسی گلم ❤️ اون خوابه و من هنوز در به در نت 🤦‍♀️

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام شناختیم  مریمی تویی😛😂😂

نع یگانم😂😂😂

چشات کاری ک میکرد ، با من هیچ ساقی نمی‌کرد..‌.🤍🫶🏻                                عجیجم ع حضور من تو سایت ، فشار بقول ، بسوز ، جر بخور ، پاره شو همینه ک هس😐🤍                                                      یکدانه_هسدم
واقعا😂 بیکاری به نی نی سایتی ها فشار آورده بود 😂 آخه کامنت دوسال پیشمو چیکار داشتین؟🙄🤣

دوسال پیش🤧

یا خداااا 

کلا مظمونشم یادت نبود 🤣🤣🤣

♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه        🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست.                                      ♦️ مهم اینست توخوب باشی                                    ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗             
اره واقعا 😂🫠ایشالله مابقی هم به زود برگردن اللخصوص اینستا    

مگه نگفتن اینستا دیگه برنمیگرده؟🥺

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

درک میکنم....

😮‍💨🤦‍♀️

نع یگانم😂😂😂

وااای  یگانه خدا چیکارت کنه🤣🤣

من فک کردم کاربری اصلی خودتو داری🤗😁

واای چه خوب دیدمت حس خوبی گرفتم اینجا قشنگم🤩😍🤣

مگه نگفتن اینستا دیگه برنمیگرده؟🥺

باید برگرده من بدون اینستا نمیتونم زندگی کنمممم این یه هفته واقعا برام مثل جهنم بود   

تاریک ترین لحظه شب هنگام سپیده دم هست ✨⭐️دانشجو پزشکی ورودی ۴۰۱🩺❣️
دوسال پیش🤧 یا خداااا  کلا مظمونشم یادت نبود 🤣🤣🤣

دقیقا 🤦‍♀️😂 کامنت های تاپیک های فسیل شده م رو همش لایک میکردن میگفتم ای وای من اینم اینجا گفته بودم خاک بر سرم 😨😂

به به معلومه هممون همش چک میکردیم اینجا رو 😂

آره داشتم روانی میشدم.. انگار شدیم یه خانواده مجازی😁

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

باید برگرده من بدون اینستا نمیتونم زندگی کنمممم این یه هفته واقعا برام مثل جهنم بود    

منو بگو که کلی برنامه داشتم برای آینده ی اینستام 😔 مثلا کار هنری میکردم و کسب و کار می خواستم راه بندازم ☹️

آره داشتم روانی میشدم.. انگار شدیم یه خانواده مجازی😁

دقیقا 🥺❤️

هیچوقت نداشتم و ندارم. با افتخار

برای کسب و کارها خوب بود اینستا ولی خب ضررهای خودش هم داشت 

دقیقا 🥺❤️

بیا بخلم💋💋❤️

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ