2777
2789

واقعا دیگه نمیتونم همش شخصیتمو خورد می‌کنه نه احترامی بیس چاری دهنش با فحشه قرار شد فردا بریم محضر برا مهریه میگه اینجا توی یه کاغذ بنویس ماهی ۵ونیم ینی هر سه ماه یه سکه بعد بریم محضریش کنیم تا زمان تموم شدن سکه هامم مثه همخونه ک الان هستیم بخاطر بچم باشیم تو بخونه بنظرتون چکار کنم ؟؟؟؟؟

طلاق نگیر  اگه فحش میده توام فحش بده

خو چه فایده زندگیمون فقط شده فحش و نفرین 

همش بی توجه ایی مثه کلفتام تو خونش 

دلم برا بچم میسوزه فقط درحال عربده کشیه بچه یکساله از رو ترس فقط ناخناشو میخوره تا حالا دیدی بچه یکساله ناخن بخوره ،😔😔😔😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی شوهرمن بمیره

معتاد عوضیه

دوتا بچه دارم

بزور رابطه برقرار میکنه. منو یه بار دیگه بچه دار کنه

از وقتی از خواب پا میشه غرغر میکنه فحش میده. تا موقعی که کفن مرگشو میزاره 

واسه همه چی فحش میده

پیش روم میگه الهی خواهرت مادرت اینجوری بشن اونجوری بشن که برات زنگ میزنن

فحش های.  خیلی خیلی خیلی بد میده

خدا از بابام نگذره که منو تو۱۳ سالگی به این آشغال داد. اونم شهر غریب

قربون دلایه پاکتون برم برایِ حاجتم یک صلوات میفرستین که اینشالله خدا برآورده کنه😍
الهی شوهرمن بمیره معتاد عوضیه دوتا بچه دارم بزور رابطه برقرار میکنه. منو یه بار دیگه بچه دار کنه ...

الهی عزیزم کاملا درکت میکنم خواهر 

شوهر منم دقیقا مثه شوهر شما بددهنه تازه بمن میگه ج ن ده 

خدا لعنتش کرد واقعا خدا الهی مرگشون بده باز تو شوهرت میدونی معتاده یمرگی داره من چی بگم انقد برای دیگران قشنگ فیلم بازی کرده اگه بگم شوهرمن این گوهه هیشکی باور نمیکنه 

انقد لاشیه ما اصلا باهم رابطه ام نداریم خداروشکر حالم ازش بهم میخوره ک برم باهاش همبستر بشم لیاقت میخاد هرچیزی

الهی عزیزم کاملا درکت میکنم خواهر  شوهر منم دقیقا مثه شوهر شما بددهنه تازه بمن میگه ج ن ده&nbs ...

😌😔😔😔

قربون دلایه پاکتون برم برایِ حاجتم یک صلوات میفرستین که اینشالله خدا برآورده کنه😍

اگه هم همون شخصی که فکر کردم میبودی منکه کلا فراموش کردم چی نوشته بودی چون خدا این قدرت رو بهم داده وهیچوقت هم به روت نمیاوردم و پیش هیچ کس بازگو نمیکردم ممکن بود واسه من پیش بیاد، حالا که کلاااا من شما رو با یکی دیگه اشتباه گرفتم😑😑😑 روز و روزگارت خوش، مطمئن باش طلسم ناراحتیهات شکست و دیگه زندگیت سراسر خوشی و شادی و عشق میشه، هیچ کار خدا بی حکمت نیست، به تال نیک بگیر😘❤

اگه هم همون شخصی که فکر کردم میبودی منکه کلا فراموش کردم چی نوشته بودی چون خدا این قدرت رو بهم داده ...

ممنونم از دعای قشنگت دوست خوبم 

اینایکه دیشب تو تاپیک سه سال پیش من نوشتیدو من واقعا مغزم صوت کشید لطفا تاریخارو بخون و قضاوت کن من امروز دادگاه بودم برای طلاق شوهرم زده دستمو شکسته اگه آشنایی با نمیدونم می‌شناسی منو بدون نفرین من پشت سر همسرم همیشه هست دلم فقط برا طفل معصومم میسوزه ک مادرشوهر و از دستم کشید 

روز و روزگار شمام خوش