2777
2789
عنوان

دلم گرفته بازم بی بی چک منفی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 27 پست

عزیزم برات از ته دلم دعا میکنم که همین فردا پریود نشی و بی بی چک بزنی و ببینی مثبت شده و شوکه بشی.الهی آمین. اللهم صل علی محمد و آل محمد. 

خواهر منم یکبار iui و دوبار ivf کرد و الان 9ساله که چشم انتظاره. میخاد دوباره برج آینده به امیدخدا دوباره بره برای ivf دعاش کن. دلت شکسته اس. میدونم تو بهتر درکش میکنی و حالشو میفهمی. براش دعا کن بگیره براش و خدا براش بخواد.

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بی توجه باش بهش خودش اتفاق میوفته هر دو هم که سالمید دیگه خودتو ننداز تو این‌داروهای هورمونی همشون س ...

ادم استرسی نیستم بهش زیاد فکر نمیکنم ولی این ماه به خاطر آیی یو آی خیلی امید داشتم امید زیادی تو ذهنی بدتری به آدم میزنه راضیم به رضای خودش هر چی صلاح 

عزیزم برات از ته دلم دعا میکنم که همین فردا پریود نشی و بی بی چک بزنی و ببینی مثبت شده و شوکه بشی.ال ...

ممنون از دعات انشالله ک هیچ کس ناز امید نشه ک بد آدم میشکنه

دقیقا درک میکنم چون خودمم منتظر بی بی چک مثبتم خدا بزرگه 

ممنون ک وقت گذاشتی اولا وقتی کسی این حرفا میزد پیشم مسخره بود الان بهش رسیدم وقتی میگفتن با بالشت خیس مینویسن میگفتم چه الکی و دل نازک الان به حرفشون رسیدم الان می‌دونم چی میگفتن آدم تا به درد کسی دچار نشه نمی‌فهمم بعضی وقتا میگم شاید خدا میخواد بفهمم حال اون بند های خدا رو که آنقدر طول کشیده به قول گفتنی خدا میخواد زورش نشونم بده ممنون ک به حرفام گوش دادید حال زیاد خوشی ندارم می‌خوام گوشی بزارم کنار شاید بخوابم یادم بره بازم ممنون ک به حرفام گوش دادید 

ممنون ک وقت گذاشتی اولا وقتی کسی این حرفا میزد پیشم مسخره بود الان بهش رسیدم وقتی میگفتن با بالشت خی ...

عزیزم 

ان شاالله خدا بحق دل شکسته حضرت فاطمه س، بحق دل شکسته امام حسین تو اون لحظات دیدن پر پر شدن بچه هاش، الهی بحق لب تشنه حضرت ابالفضل العباس و اون چهره زیباش و دوست بریده اش،همین فردا همین فردااااا خدا معجزشو بهت نشون بده و انتظارت به پایان رسیده باشه و بچه خوشگلت الان تو دلت جوونه 🌱 زده باشه. الهــــــی آمین. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. 

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻