2777
2789
عنوان

فرش دستبافت دارى بيا راهنماييم كن

578 بازدید | 7 پست

سلام ميخوام فرش دستبافت بخرم ولى اصلا اطلاعاتى راجع بهش ندارم

نميدونم فرشه كجا بهتره يا چه نقشى قديمى نميشه يا رجش چقدر باشه و...

بلديد راهنماييم كنيد؟

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد

از نظر سنگین وزن و بودن اینکه نخ بیشتزی واسشون استفاده میکنن میگن قالی کرمان خوبه ولی من خودم همدان رو بیشتر قبول دارم.فرش هرچی ریز نقش تر باشه خب بطبع قیمتش هم بیشتره و اینکه اگه ابریشم داخلش بکار رفته باشه خیلی خیلی خوبه.فرش هایی که رنگ زرد و قرمز خیلی داخلشون بکار رفته ارزش کمتری دارن.الان فرش اول طرح سالاری بعدطرح افشان و بعد طرح هریس گرونه و ارزش دارن واسه خرید و فروش.ولی سالاری اصن یچیز دیگس😍

فرش دستباف تبریز بهترینه ...میتونی بری سردرود بخری مرکز فرش و تابلو فرش دستبافه ...رج شمار ۵۰ و ۶۰ و چله و نخ ابریشم خب خیلی عالی ان اما خیلی ام گرونن مخصوصا طرح سالاری مثلا دو تخته ۹ متریش ۱۸۰ میلیونه ...فرش کاشمر و اردکان ارزونتره و برای زیر پا مناسبه ...فرش دستباف قم هم خوبه ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فرش دستباف تبریز بهترینه ...میتونی بری سردرود بخری مرکز فرش و تابلو فرش دستبافه ...رج شمار ۵۰ و ۶۰ و ...

طرح ماهى قديمى شده؟

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد
طرح ماهی چون خیلی ریز نقشه همیشه مده و از مد نمیفته اما من خودم برای تازه عروس نمی پسندم . ..مثلا طر ...

برم تبريز ارزونتره؟ بفهمن از تهران اومدم بهم نميندازن؟