پری_با_موهای_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 1890 عنوان اسم آراد برای پسر قشنگه 428 بازدید | 17 پست میخوام اسم تو دلیمو بذارم آراد به نظرتون قشنگه؟ هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️ 1401/06/29 | 01:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
alone_angel عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 9869 آره نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
هیاهو79 عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 14600 معنی ش چیه؟منم هنوز نتونستم اسم انتخاب کنم😓 ✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 48496 دومی اگ شد پسر بزار آرتام بهم بیان😄😄من تا دومی رفتم 😝😜 از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
پری_با_موهای_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 1890 معنی ش چیه؟ منم هنوز نتونستم اسم انتخاب کنم😓 جوانمرد...اسم یکی از فرشته ها هم هست هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️
پری_با_موهای_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 1890 بااحترام یاد اسبهای مسابقه میافتم چرا اسب حالا؟ هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️
پری_با_موهای_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 1890 دومی اگ شد پسر بزار آرتام بهم بیان😄😄 من تا دومی رفتم 😝😜 نه دیگه بعدی باید دختر شه هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️
هیدوا عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 21043 چرا اسب حالا؟ بیشتر اونجاها دیدمالبته بازم ببخشید گلم دوستتون دارم 💕
هیاهو79 عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 14600 جوانمرد...اسم یکی از فرشته ها هم هست چه معنی خوبی داره من نمیتونم اسم انتخاب کنم تا الان آیهان انتخابمون بوده الان شوهرم میگه فقط ایرانی😐 ✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 48496 نه دیگه بعدی باید دختر شه باشه سومیش 😛 از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖