2777
2789
عنوان

آشپزی خونه مادرشوهر

674 بازدید | 7 پست

آقا جونم براتون بگه که من یک سال و نیمه نامزدم بعد امشب رفته بودم خونه مادرشوهرم نامزدم گفت واسم ماکارانی درست کن دفعه قبلی که درست کردی خیلی خوب بود الان دلم هوس کرده ....هیچی منم برای اولین بار تو خونه مادرشوهر دست به کار شدم 😐اینم بگم که الان23سالمه و از 15سالگی غذا درست میکنم و حتی یک بارم غذام بد نشده و همه عاشق دستپختم هستن‌.‌‌ولی این بار به تمام معنااااا خرااااااب کردمممم سس ماکارانیم عااااالی شده بود ولیییی خود ماکااارانی شششششفتهههه در حدی که با کارد و چنگالم نمیشد خورد😂😂بیاید دلداریم بدین که دارم سکته میکنم از خجالت😂😂😂از تجربیاتون از اشپزی تو خونه مادرشوهر بگید ببینم

که تو دنیای منی سبز بمانی همه عمر✨🌸🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هول شدی اشکال نداره بعدها اینقدر غذای خوشمزه به شوهرت میدی که اینو یادش نمیاد

شوهرم که خونه بابام تاحالا کلییی غذاهای خوشمزه بهش دادم ولی پیش مادرشوهرم اینا آببببب شدم😐😂اوناهم هی میگفتن خوشمزس خیلی دستت دردنکنه ولی بازززم دارم حرص میخورم

اشپزی خرابکاری نکردم ولی مادرشوهرم بنده خدا یه دست استکان خریده بود گرون وخیلی خوشگل چندماه پیش سه تاشو شکوندم این سری هم رفتم یکی دیگش شکوندم 😁میگفت بقیه روهم بشکون راحت کن منو

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
شوهرم که خونه بابام تاحالا کلییی غذاهای خوشمزه بهش دادم ولی پیش مادرشوهرم اینا آببببب شدم😐😂اوناهم ...

بیخیال بابا

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
هیشکی هیچی نگف؟

😂همه کم خوردن ولی تشکر و اینا کردن منم از خجالت هی میگفتم ببخشید بد شد نمیدونم چرا اینجور شد مادرشوهرمم میگفت طوری نییییست احتمالا مارک ماکارانی بد بود😂😂

اشپزی خرابکاری نکردم ولی مادرشوهرم بنده خدا یه دست استکان خریده بود گرون وخیلی خوشگل چندماه پیش سه ت ...

وای دقیقا یاد خودم افتادم واسه اولین بار رفته بودم خونه خواهرشوهرم رفتم مثلا کمکش گفتم ...بعد از کلی اصرار ک بگو چکار کنم گفت خب پارچ آبو اماده کن بی زحمت منم رفتم یخو انداختم تو پارچ شیشه ایی کف پارچ با یخ از جا دراومد😂😂😂پارچ جهیزیش بود ینی اونجام دوباره از خجالت اب شدم😂😂😂