2777
2789

میدونم تجربی سخته ولی اگر عاشق دکتر شدن باشی راحت میشه برات چجوریه؟ 

لطفا اگر رشتتو دوست داری بگو ممنون

موفق باشید

من عاشق بچه هام که بااون پاهای ریزه میزشون دست و پا میزنن که با اون دستای تپلشون دلتو میبرن ❤قربونشون بشم الهی 💚💚💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عاشق رشتم هستم ولی ایران اهمیتی به رشتم نمیده

چه رشته ای هست مگه

من عاشق بچه هام که بااون پاهای ریزه میزشون دست و پا میزنن که با اون دستای تپلشون دلتو میبرن ❤قربونشون بشم الهی 💚💚💚
😂😂من تازه قبول شدم بگم یا چی

بگو. چجوری گذشت یا اگر برگردی به نهم یا برگردی به کنکور بازم تجربی میخونی 

من عاشق رشتمم اتاق عمل 

اوهوم اصلا دکتر بودن یک حس خاصیه فکر کن بهت بگن خانم دکتر 

وای خدا

اوهوم اصلا دکتر بودن یک حس خاصیه فکر کن بهت بگن خانم دکتر  وای خدا

شما خودتون رشتتون تجربی؟

باور داشته باش...اون چیزی که یه زمانی بخاطرش ناراحت شدی،اشک ریختی، وجود خدا رو زیر سوال بردی....اون بهترین اتفاقی بوده که میتونسته تو اون لحظه برات بیفته🥀             مطمئن باش..به این نتیجه میرسی.                                                                                
بگو. چجوری گذشت یا اگر برگردی به نهم یا برگردی به کنکور بازم تجربی میخونی 

اصلا تجربی کنکور نمیدم 😐ازبس ناحقی میشه توش 🥺حقمون خیلی ضایع میشه 

ولی خب کسی ک علاقه داره ب رشته های پزشکی و اینا براش خبه ن یکی مث من😂

من مهندسی پزشکی اوردم 😐🚶‍♀️

من امسال کنکور دادم ولی رتبم خیلی بد شد  چیکار کنم برای امسال که موفق شم

تلاش کن اصلانم به حرف دیگران گوش نده میدونم سخته ولی تو با حرفاشون بجنگ اصلا امیدی که به خودت داری رو از دست نده

من هنوز کنکور ندادم😌

اوهوم اصلا دکتر بودن یک حس خاصیه فکر کن بهت بگن خانم دکتر  وای خدا

من دکتر نیستم تکنولوژیست جراحی ام

ولی یچیزس بهت بگم با عشق اینکه بهت بگن خانم دکتر ادامه نده چون این به تنهایی کافی نیست

تلاش کن اصلانم به حرف دیگران گوش نده میدونم سخته ولی تو با حرفاشون بجنگ اصلا امیدی که به خودت داری ر ...

یعنی به سن کنکور نرسیدم

شما خودتون رشتتون تجربی؟

نه هنوز نرسیدم به انتخاب رشته😌