2777
2789

نظرتون چیه ؟ اون طرفا مناسب تره ؟ 

از چه کشوری سفارش بدم بهتره ؟ 

مراقبه افکارت باش  که فردای تو را میسازن 🌹🌹 مثبت فکر کن  تا مثبت جذب کنی     از الان تمرین کن افکارت رو مدیریت کنی   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی مد نظرته؟کار شده بخوای سمت چین و هند هم بد نیست 

پارچه مانتویی شومیزی و این طور چیزا 

یعنی اون جا مناسب تر از اینجاست

مراقبه افکارت باش  که فردای تو را میسازن 🌹🌹 مثبت فکر کن  تا مثبت جذب کنی     از الان تمرین کن افکارت رو مدیریت کنی   
کاش خودمون میتونستیم بریم از اینجا 

چراااااا

واقعا چرا دوست داری بری

هیچ کشوری کامل باب میل ادم نیست که 

پارچه مانتویی شومیزی و این طور چیزا  یعنی اون جا مناسب تر از اینجاست

مناسب تر که بنظرم نیست چون پولمون ارزش این کارارو نداره ولی اگر سفر بری آره ممکنه بصرفه چون اینجا هم خوباشو از اونجا وارد میکنن

مناسب تر که بنظرم نیست چون پولمون ارزش این کارارو نداره ولی اگر سفر بری آره ممکنه بصرفه چون اینجا هم ...

نه خودم که نمیتونم برم زبونشونو بلد نیستم و شرایط رفتن ندارم