2777
2789
عنوان

مامانهای باردار لطفا اگه اطلاع داره راهنمایی کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 28 پست
اره همون بنظرت خطرناکه؟!

نه اصلا نگران نباش

ولی باید استراحت کنی

جفت میره بالا

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واژینال استفاده میکنی یا مقعدی؟ شیاف باعث جلوگیری از سقط میشه نگران نباش ولی استراحتتو بیشتر کن ت ...

معقدی داده 

خیلی ممنون حتما سرچ میکنم ببینم چ چیزای باعث قاعدگی میشه رو نخورم

معقدی داده  خیلی ممنون حتما سرچ میکنم ببینم چ چیزای باعث قاعدگی میشه رو نخورم

انشالله به سلامتی بگذرونی بارداریتو

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

انشالله فرج خیر بشین همتون و کسایم ک بچه میخواد خدا ب خیر صلاحش ی نینی خوشگل بده 

میخاستم بدونم خانوما طعبی من هیچی ندیدم از بارداری لکی هم نداشتم ن بعد بارداری ن قبل بارداری بیرونم زیاد رفت امد کردم پله هم زیاد بالا پاین کردم ولی هیچی ندیدم الانم هشت ماه و نیمه ولی شکم ندارم زیاد بعضی موقعه احساس میکنم چیزی تو شکمم نیس 🙁

بهش داخل واتساپ الان اطلاع دادم منتها هنوز جواب نداده

تافردا رو استفاده کن معمولا دوسه روز طول میکشه تا لکه ها رفع بشه ولی حتما برو پزشکت بگو.ان شاالله سالم و سلامت دنیاش میاری عزیزدلم

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
ممنونم عزیزم خیر ببینی

خواهر منم اوایل بارداری لک بینی داشتم دکتر شیاف داد اما گفت تا لک قط بشه واژینال استفاده کن بعد قط شدن مقعدی.  و اینکه از جات تکون نخور و استراحت کن . مشکل خاصی نیس . جفت پایینه که میره بالا. در کل شما کل بارداری مواظب باش.  انشالله بسلامتی نی نی میاد بعلت.