2777
2789
عنوان

خواهرم از خونم دزدی کرد

2463 بازدید | 38 پست

خواهرم ۱۸سالش بعد اومده بود خونه من  بعد من ۲۰۰تومم رو نیز آرایشم پول گذاشتم رفتم آشپز خونه خواهرم هم اتاق خواب دراز کشیده بود سرش تو گوشی بود بعد اومدم دیدم ۵۰تومنش نیست همه جارو گشتم همه جا ها مطمعن بودم ۲۰۰تومن بعد به مهدیس گفتم تو ندیدی پولو اینجا پول گذاشته بودم تو برداشتی (سوالی گفتم نه که مثلا دزد باشه )بعد این گریه کرد زاری کرد تو به من تهمت میزنی و..بعد مامانم شب که اومد براشام به مامانم هم گفت به من میگه دزد بعدش من گفتم نگفتم و دیدم نه حرف حالیش نمیشه بیخیال شدم 

بعد دیدم از جیب شلوارش یه پنجاه تومنی موقع راه رفتن افتاد زمین تو پذیرایی بعد شوهرم هم دید گفت مهدیس پولت افتاد خیلی دستپاچه شد اونم زود برداشت مامانم گفت تو که پول نداشتی گفت بابام داده ولی بابام اومد مامانم یواشکی پرسید گفت من ندادم 

خانما بحث پنجاه تومن نیست ها بخواد من میلیون هم میدم ولی اینکه منو پیش مامان بابام بد کرد در حالی که من به منظور بد نگفته بودم خودش هم می‌دونه 

منم خاله هام میومدن خونمون دزدی میکردن از مامانم 

خاک بر سرشون ک نمیفهمن مال خواهر مال خودته اگه نیاز داری ازش بگیر

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته کارش اشتباهه. بچه هم نیست می‌دونه .. 

اما بنظرم بی پول بوده. بچه رو تو این سن نباید بی پول گذاشت. 

نظارت کنین ولی بذارین دستش پول باشه

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.

کاش اینجوری رفتار نمی کردین

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 

چه زود خدا دستشو رو کرد 

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

کار اشتباهیی کردی همونجا با اون لحن گفتی چند روز بعد یدستی میزدی بهش بهتر بود بعدم تو منگنه میزاشتیش

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.