2777
2789
عنوان

یه شکمو

111 بازدید | 11 پست

بیاین توروخدا بگید چیکار کنم شکمو ام شدیدا

مثلا مزه ی یه چیزی بیوفته زیر زبونم دیگه تمومه

دیروز دوتا ساندویچ و نوشابه خوردم خداوکیلی خوشمزه بود باز الانم میخام 

حتی یادش میوفتم گشنم میشه دلم از غذای خونه زده شده بجز ماکارونی

دلم غذاهای آماده میخاد عین اونایی که ویار میکنن

حامله هم نیستم 

راهی نشونم بدین میترسم چاق بشم

وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخور اما کمتر

منم تقریبا مثه توام اما خب بیشتر به بدیاش فک میکنم 

بعد اینکه هفته ای یه روز به خودم اجازه ی پرخوری میدم

یه ماهه دارم کمتر میخورم پیاده رویم میرم چهار کیلو کم کردم خیلی از خودم راضیم

غذا رو بو بکش با بوی غذا سیر میشی

میشه ساندویچو بخرم نخورم بو بکشم 🤣؟

نه خدایی شدنیه؟

وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎
من همیشه میگم باید ب خودم احترام بزارم وهرچیزی وارد معدم نکنم غذای باکیفیت وسالم وحجم مناسب. پرخوری ...

من یه ضعیف بدبختم😭

بخور اما کمتر منم تقریبا مثه توام اما خب بیشتر به بدیاش فک میکنم  بعد اینکه هفته ای یه روز به ...

پرخور نیستم خیلی فست فودی شدم

میشه ساندویچو بخرم نخورم بو بکشم 🤣؟ نه خدایی شدنیه؟

من ارع  

نمینی اونایی که اشپزی میکنن دیگه سیر میشن از غذا چون اونقدر بوی غذا میکشن

اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکه به سادگی دارم تورو نادیده میگیرم :) 🥺🥺
من یه ضعیف بدبختم😭

منم مثل شمام

پسرنازم😔 ازروزی که ازپیشم رفتی من مردم نمیدونم کجای🖤😭ازخدافقط تورومیخوام فقط تورو💔پسرنازم کجای دلم داره میترکه از دوریت 😭پسرم تقصیرمن نیست که وضع مالیم خرابه و وپولدارنیستم ببخش منوپسرم منوببخش توروخدا😭میدونی پسرم من میرم نظافت روزی۸۰پسرنازم من هرچی کارمیکردم فقط واسه توخرج میکردم وخواهم کرد خداشاهده من حتی برای خودم یه ادامس نمیخریدم چون تومهم بودی منوببخش که نتونستم بیشتر ازحد توانم کارکنم🖤🖤🖤💔💔💔پسرقشنگم من نتونستم۳ساله یه کاپشن واسه خودم بخرم چون تومهم بودی شکمت ولباس وپوشک بایدتهیه میکردم وتومهم بودی وهستی💔پسرم بشدت دلتنگتم دارم دق میکنم 😭😭💔کاش برگردی پیشم😭😭قول میدم دوبرابرکارکنم ونزارم کمبودی داشته باشی😔😔😔پسرنازم من هرروز وهرشب میرم سرکوچه به امیداینکه برق خونه بابات روشن بشه وبفهمم اومدی روستا🙂🙂پسرقشنگم هرشب باچشم گریون میخوابم😔کوچولوی نازم نزار تو حسرت خوابیدن توبغلت بمیرم شب وروز لباسهات پیشمه واشک میریزم میدونی من هیچکسوندارم جزتو خدایاحداقل پسرموبهم برسون هیچ آرزویی ندارم پسر قشنگم مامانی داره میمیره از دوریت بخدا...بقران دارم دیوانه میشم کاش بمیرم واین دردونکشم پسرمممم🖤💔پسرم جووونم به فدایت خیلی میخوامت😭😭پسرم خیلی دوست دارم 
فست فود خیلی ادمو چاق میکنه شکم میزنی اونوقت باید کلی زحمت بکشی تا اب شه

اره منه خاکبرسر میدونم و میخورم

شایدم عوارض قرصاییه که میخورم