2777
2789
عنوان

خیانت شوهر دوستم و بلایی که دوستم سرش اورد

| مشاهده متن کامل بحث + 1792 بازدید | 62 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره طفلک حکمت خدا چی بوده  ولی هر چی بود این دیگه مجبور نیست بخاطر یه بچه یه عمر تحمل کنه

چقدر حال کردم جفتشون کتک خوردن عوضیا 

باید اعدامشون کنن 

فقط شوهر زنه که با شاهد رفته دمش گرم .

آفرین بهش

اسی اون زن چشد؟

نمیدونست میگفت هیچ خبری ندارم بعد از اون قضیه. و سقطش یه ده روزی رفتن مشهد و بعد رفته خونه ابجیش تهران تازه برگشته بود اونم وکیل زنگ زده بود بیا 

شوهرش یهویی دیده بود سوارش کرده بود 

خدا را شکر ی خیانت دیده خوش شانس دیدیم ماشین و نصف خونه رو داره خدا را شکر بچه هم پاگیرش نشده مدرکم برا خیانتش داره و البته بخاطر زنگی خودش بوده ک فوری ب رو شوهرش نیاورده

۱۷ بار تا الان ترکیدم بخدا ن بی ادبم ن ب کسی توهین میکنم ن .... فقط حرف حقو‌ میزنم . بخدا هر بار کاربریم ترکید انگار ی تیر زدن ب قلبم چون با بدبختی دوباره میام . اگر بدون اینکه بهت توهین کنم  برام گزارش زدی  فقط بخاطر اختلاف نظر و عقیدمون الهی همیشه غم تو زندگیت باشه . ( فرزند کوروش بزرگ ) 
چقدر حال کردم جفتشون کتک خوردن عوضیا  باید اعدامشون کنن  فقط شوهر زنه که با شاهد رفته دم ...

فعلا که میگفت ماشینو گرفتم گذاشتم برای فروش 

خونه رو هم بگیره زود میفروشه و میرن 

برای طلاقم وکیل گفته خودت لازم نیست بیای خودم حل میکنم