2777
2789

مدیریت مالب علوم تحقیقات قبول شدم منتظر باشم زمان ثبت نامو میگن اطلاعی ندارم حضوری باید رفت یا از طریق سایت ثبت نام کنم ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توصیه تون به یه دانشجوی ترم اولی مهندسی کامپیوتر چیه؟😅

صبور باشید.

این رشته از بیرون بنظر آسون میاد

خودتون رو برای سرفصلهای سخت آماده کنید.

اگر ICDL بلد نیستید سریع برید یاد بگیرید چون یاد نگیرید دم بساعت باید پول بدید بیرون براتون کارهاتونو انجام بدن.

زبانتون رو تقویت کنید این رشته خیلی با زبان انگلیسی مرتبطه.

واحد زیاد نگیرید درسها سنگین هستند و حداقل 5 روز در هفته کلاس دارید.

توی طول ترم درس بخونید بخصوص برنامه نویسی. رشته شما حفظیاتش کمه و یادگیری آخر ترم شدنی نیست.

و

......  

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
صبور باشید. این رشته از بیرون بنظر آسون میاد خودتون رو برای سرفصلهای سخت آماده کنید. اگر ICDL بلد ...

ممنون😁

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊