2777
2789
عنوان

شوهرم خونه نمیاد. چکار کنم؟!

591 بازدید | 26 پست

شغل شوهر من شهرستانه، گرفتاره و هفته ای یکی دو شب  میاد. منم  توی این شهر درس میخونم و کار خوبی دارم و نمیتونم برم پیشش. به نظرتون انقدر کنار هم زندگی کردن مهمه که من فکری بکنم یا همه زوجها بعد مدتی برای هم عادی میشن و منم اینو چیز زیاد بزرگی نکنم؟! بچه ام نمیخوایم داشته باشیم کلا. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم منکه حاضرم واسه یه ثانیه کنار هم بودنمون جونم بدم از وقتی از سرکارمیام چشم به ساعت تا شوهرم بیاد

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

همو دوست داشتیم و فکر میکردیم میتونه کارشو بیاره تهران اما نتونست و یه جورایی کارش گیره اونجا

خب اینطوری که فایده نداره 

اونکه نمیتونه بیاد 

شما که نمیتونی بری 

بچه هم که نمیخواین !!!!!

چادرت را بتکان ، روزی ما را بفرست ...
۱۲ سال

خب من دیگ نمیتونم‌شمارو درک کنم شاید واسه هم بعد این همه سال عادی شدید اخه من تازه عروسم و واقعا دلم نمیخاد ی روزم کنارم نباشه شاید بعد ۱۲ سال عادی بشه شایدم نشه🙄

قشنگی چشماتُ روی کره ماه پیدا کردم .
خب من دیگ نمیتونم‌شمارو درک کنم شاید واسه هم بعد این همه سال عادی شدید اخه من تازه عروسم و واقعا دلم ...

نه عادی نمیشه منمحدودا 12بیشتره اما مدل اسی رو دوست ندارم

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
خب من دیگ نمیتونم‌شمارو درک کنم شاید واسه هم بعد این همه سال عادی شدید اخه من تازه عروسم و واقعا دلم ...

منم ۵ساله عروسی کردم یه شب هم نمتونم از شوهرم جدا باشم انقدر دلم تنگ میشه براش

خانم هستم ....هرچی زدم نشد نتونستم وارد سایت بشم اینو زدم یهو اومد😂😐