2777
2789
عنوان

دوستان از کازرون کسی هست؟ داداشم پزشکی کازرون قبول شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2321 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترمی حدود ۲۰ میلیون میشه که چیزی نی واقعا تو این دوره زمونه

من دقیق نمیدونم شهریه اش چقدر میشه 

پدر و مادرم معلم هستن و آرزو دارن بچشون پزشک بشه هر چقدر باشه جور میکنن میدن

من دقیق نمیدونم شهریه اش چقدر میشه  پدر و مادرم معلم هستن و آرزو دارن بچشون پزشک بشه هر چقدر ب ...

اره عزبزم ارزششو داره. مثل یه سپردع. یا سرمایه گذاری می مونه چند سال بعد ده برابرشو در میاره مطمئن باشین

خواهرم اونجا بوده

شهرستان کوچیکیه 

ولی خوبه

گرمه

دانشجو های پزشکی  فقط دو ترم  اونجا هستن 

بعد از دو ترم می ان شیراز

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 
عزیزم خیلی خوشحال شدم مطمئنی میرن شیراز؟

تا پارسال که اینجوری بوده

البته بیمارستان جدید الاحداثی تاسیس شده که ممکنه بعضی دروس بیمارستانی رو اونجا پاس کنن

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا