2777
2789

اینستامو پاک کردم خیلی حوصلم سر میره بازی ترند و باحال هر سبکی سراغ دارید معرفی کنید

💙عضو گروه آبی💙 شروع ۷۲ ، هدف اول ۶۰ ، هدف دوم ۵۵            ۷۲🔽۷۰.۹🔽۷۰.۲🔽۶۹.۵🔽۶۸.۹🔽۶۸.۳🔽۶۸🔽۶۷.۳🔽۶۷.۲☹🔽۶۶.۷🔽۶۶.۱🔽۶۵.۳🔼۶۵.۶🔽۶۴.۳🔽۶۳.۹🔽۶۳.۲🔽۶۲.۶

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیایین جمع کنیم بریم اینجا پر بچه شده😐💔

من بچه دارم خودم 😂😂😂

ولی خب بازی ک مال بچه ها نیس فقط😂

💙عضو گروه آبی💙 شروع ۷۲ ، هدف اول ۶۰ ، هدف دوم ۵۵            ۷۲🔽۷۰.۹🔽۷۰.۲🔽۶۹.۵🔽۶۸.۹🔽۶۸.۳🔽۶۸🔽۶۷.۳🔽۶۷.۲☹🔽۶۶.۷🔽۶۶.۱🔽۶۵.۳🔼۶۵.۶🔽۶۴.۳🔽۶۳.۹🔽۶۳.۲🔽۶۲.۶
اسم بازی بازینگا توش منچ داره مار پله داره اسم فامیل داره پرتاپ چاقو داره انلاین هم هس با هر کسی دوس ...

عه میرم ببینم چجوریه

پابجی، کالاف

جنگی و بکش بکش داره آره؟

پآبجی کالاف بازی تفنگیه اکثرا پسرا بازی میکنن، چه ربطی به بچه بودت داره الان مرد ۴۰ ساله پابجی بازی ...

الا گفتم پابجی؟ 

خیر نگفتم

پابجی فری فایر کالاف خیلی معروفن هرکیم میتونه بازی کنه

ولی بقیه بازیا ن.. 

عه چه جالب کودک درونت فعاله😐

نه خب واقعا چرا فکر میکنی یا باید بچه بازی کنه یا کسی ک کودک درونش فعاله؟😂... گیمر های بزرگ و خفن از بچه گرفته تا مرد ۴۰ ، ۵۰ ساله ن