2777
2789

دوست عزیز وقتی ریپ میزنی منتظر جواب هم باش نه اینکه یه چیزی بگی برای اینکه طرفت نتونه جواب بده همه تاپیکهاتو قفل کنی. 

این یعنی من نتونستم جوابت رو بدم یه چیزی غیر معقولی گفتم تاپیکم قفل میکنم تو نتونی جواب بدی. 

این بزرگترین نقطه ضعف یه آدمه بجای تبادل نظر چون حرفهای متقاعد کننده ای نداره تاپیک رو قفل میکنه تا طرف مقابل نتونه جواب بده‼️‼️❗

کاربر x_delbaresham_x

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

x_delbaresham_x@

شماهم تگ میکنید مثل من آبی نمیشه چرا؟ 

نینی یار گفت کیبردتون روعوض کنید دانلود کنید نصب کنید گوشیتون با مرورگر دیگه ای بغیر از گوگل و کروم وارد سایت بشید من این 2تا کارم انجام دادم ولی درست نشده شما امتحان کنید ببینید درست میشه. 

همون کاربره ا که درباره جن و روح حرف میزد؟

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید

2ساعت برات نوشتم برگشت صفحه رو زدم رفت 😂🤣

سلام گلم خوبی؟  سلامتی؟

من چیزی یادم نمیاد عزیزم 2ماه بیشتر تعلیق بودم بخاطر حرف سیاسی کدوم تاپیک رو میگی.َ😄

به هرحال به کلا از هیچ کاربری ناراحت و دلخور نمیشم عزیزم میگذرم و فراموش میکنم همه کاربرهارو دوست دارم حتی اون کسایی که از من بدشون میاد😅 تا این حد سرتقم🤣 شمارو هم همینطور هر چی گفتیم همون موقع تموم شد رفت من فراموش میکنم شما هم فراموش کن اگه چیزی گفته بودم ازم ناراحت شدی گلم🌹❤♥

عزیزم تایپیکو قفل کردم چون اون موقعه حالم بد بود نخاسم چیزی دیگه راجبش بخونم دیگه تگه ناراحت شدی معذ ...

2ساعت برات نوشتم برگشت صفحه رو زدم رفت 😂🤣

سلام گلم خوبی؟  سلامتی؟

من چیزی یادم نمیاد عزیزم 2ماه بیشتر تعلیق بودم بخاطر حرف سیاسی کدوم تاپیک رو میگی.َ😄

به هرحال به کلا از هیچ کاربری ناراحت و دلخور نمیشم عزیزم میگذرم و فراموش میکنم همه کاربرهارو دوست دارم حتی اون کسایی که از من بدشون میاد😅 تا این حد سرتقم🤣 شمارو هم همینطور هر چی گفتیم همون موقع تموم شد رفت من فراموش میکنم شما هم فراموش کن اگه چیزی گفته بودم ازم ناراحت شدی گلم🌹❤♥