2777
2789
عنوان

کنکوریا و پشت کنکور و تحصیل کرده ها

206 بازدید | 25 پست

خانوما من بین دوتا راه موندم ممنون میشم نظر بدید

اولیش اینه من لیسانس معماری دارم علاقه انچنانی بهش ندارم ۲۴ سالمه بنظرتون ارشدش رو از دانشگاه ازاد مثل لیسانسم ادامه بدم در نهایت بتونم دبیر بشم یا استادیار 

یا کلا تغییر رشته بدم برم کنکور تجربی برای پرستاری مامایی هوشبری

ولی ۳۲ سالگی درسم تموم میشه با در نظر گرفتن یسال پشت کنکور موندن

واسه کشیکاش خیلی اذیت میشم چون متاهلم و اینکه حتما ام باید تهران باشم.

حالا کدوم راه بنظرتون منطقی تره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مشاورم خودم تا حالا خیلیییی کنکوری داستم که وضعیتشون مثل شما بوده معمولا تو سال کنکور بشدت اذیت میشن هم بخاطر درسای تجربی ،هم متاهل بودنشون ،هم استرس اینکه شاید نتونن با دانش اموزا رقابت کنن هم محدودیتشون تو انتخاب رشته 

به نظرم اگه اینده ی شغلی با همین رشته خودت میبینی همینو ادامه بده 

مامامم پرستار هست .‌  خالم وقتی خواست پرستاری بخونه ۳۰ سال داشت بعد فهمید اگه بخونه اصلا استخد ...

از مامانت میپرسی برام که رشته مامایی ام شیفت شب داره؟

و اینکه شیفت شب پزشکی انترن برای کاروزی چند شب در هفتس؟

من مشاورم خودم تا حالا خیلیییی کنکوری داستم که وضعیتشون مثل شما بوده معمولا تو سال کنکور بشدت اذیت م ...

من سهمیه ۲۵ درصد به بالای کنکور رو دارم

استفاده نکردم چون ازاد لیسانس گرفتم

امسال برای کنکور ارشد استفاده نکردم بهشتی پردیس قبول شدم.

اما بخاطر هزینش نرفتم

حالاامسال میخام خیلی ساعت خوندنم رو بیشتر کنم 

و از سهمیه کنکورم استفاده کنم چون اول گفتم اشتباهه اما دیدم همه ازش استفاده کردن نمونش دختر عموم روانشناسی خوند.

حالا بنظر شما با این شرایط هوش متوسط رو به بالا حفظیاتم عالیه و سهمیه

تجربی برم یا معماری رو ادامه بدم؟