2777
2789

بچه ها دوساله سینره میزنم ضدافتاب و اهل کرم پودر این چیزا نیستم و چون شاغلم کلاه و عینک و ماسکم میزنم که لک نندازه ولی رو گونه هام پر لک قهوه ای شده چندماهه چیکار کنم صورتم واقعا بدون لک و جوش و سفید بود ولی الان اینجوری شده به نظرتون از ضدافتابم هس 

پوستم تقریبا چربه چه ضدافتابی بخرم در حد 200 تومن 

ایا سینره پوست شمارو هم لک انداخته من دوساله مداوم میزنم نمیدونم بخاطر اون هس یا اشعه افتاب هرچند مراقبت زیاد میکنم ولی چون سفیدپوستم شاید همون نور کم هم لک انداخته لطفاا یکی کمکم کنه چیکار کنم لک ها برن 😢😢

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏

ضدافتاب بی رنگ بزن ضدافتاب رنگی محافظتش خوب نیست 

دو انگشت کامل سه ساعت یکبار تمدیدش کن 

ضذافتاب فلویید مای خوبه مدل نارنجی رنگش 

ممکنه لک هام دلیل هورمونی م داشته باشه

وَمَکَروا وَمَکَرَ اللَّهُ وَاللَّهُ خَیرُ الماکِرینَ

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ضد افتاب باید دو بند انگشت استفاده شه و هر سه ساعت تمدید شه.  اینکارو انجام میدین؟

ن دیگه سرکارم تو اون تایم ولی صبح رفتنی همون دو بند رو میزنم بعدش هم میام بیرون کلاه و عینک و ماسک دارم یعنی افتاب کم میخوره به پوستم 

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
ضدافتاب بی رنگ بزن ضدافتاب رنگی محافظتش خوب نیست  دو انگشت کامل سه ساعت یکبار تمدیدش کن  ...

دلیل هورمونی چرا 

ممنونم امتحانش میکنم 😍

شاید برای همینه.  چند سالتونه؟

من 36 سالم هس ولی ژنتیکی پوستای شکرخدا صاف و شفاف داریم 

ولی خوب کلاه و عینک که حلوی نور رو میگیره حتی اگه ضدافتاب نزنم 

دلیل هورمونی چرا  ممنونم امتحانش میکنم 😍

میگم ممکنه بعلت اختلالات هورمونی پیش اومده باشه 

اگر هم مشکلی نداری 

پس دلیل شم همون محصولاتی هست ک قبلا استفاده کردی 

علاوه بر ضدافتاب 

از سرم ویتامین سی بالانس م استفاده کنی 

وَمَکَروا وَمَکَرَ اللَّهُ وَاللَّهُ خَیرُ الماکِرینَ
میگم ممکنه بعلت اختلالات هورمونی پیش اومده باشه  اگر هم مشکلی نداری  پس دلیل شم همون محص ...

بله من بالانس استفاده میکنم واقعا عالیه حرف نداره