2777
2789

اونجا نشون میده بهت رنگارو

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

حتمن تاکید کن بهت نشون بدن و سفید خیلی براق واست کار نکنن، خیلی زشت میشه. متناسب با پوست صورتت انتخاب کن.

واسه من بدون اینکه بپرسه سفیددد کار کرد، فک کن ماها  خودمون سبزه یه ردیف دندون سفید، میشیم عین این سیاه پوستا   

The secret to achieving anything is to believe

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پزشک باید راهنماییت بکنه چون خیلی مهمه که رنگش به رنگ دندونای طبیعی خودت شبیه باشه تا غیر طبیعی و مصنوعی نشه. مخصوصا اگر فقط دندون های جلویی رو کامپوزیت میکنی.

من پزشک خودم رو اینستاگرامشون میزارم نمونه کارهاشون رو ببینی. خییلی طبیعی و تمیز کار میکنن dr.leila.sahabi@

دندانپزشک باید راهنماییت بکنه چون  رنگش به رنگ دندونای طبیعی خودت باید شبیه باشه و الا غیر طبیعی و مصنوعی میشه. مخصوصا اگر فقط دندون های جلویی رو کامپوزیت میکنی.من خودم پیش دکتر فرزانه فرخ نژاد لمینت دندان انجام دادم ادرس سایتش میزارم

https://drfarokhnejad.com/