2777
2789
عنوان

۵( کمک واقعا کمک🤕)

158 بازدید | 18 پست

من کمی اضافه وزن داشتم؛ پارتنرم یه مدت جداشد ازم.بعد الان خداروشکر رابطمون برگشت اما اونروزا انقدر غذا نمیخوردم و کارام زیاد بود و مریض هم شدم که خیلی ضعف دارم هرکاری هم میکنم برطرف نمیشه...

تاری دید؛ سرگیجه؛ گاهی تهوع؛عدم وضوح شنیدن صدای اطراف و... همه رو دارم.بدتر اینکه مرداد ماه هم دوبار پریود شدم. واقعا حالم بده چندروز پیش هم راهی بیمارستان شدم سرُمی که برام نوشتن هرجای داروخونه های شهر رفتیم پیدا نشد.آمپول ب کمپلکس و ویتامین سی زدم که یکم سرپا شدم.

شما دور ازجون براتون پیش اومده؟ راهکاری دارین؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا حالمو خوب میکنه؟ من از جیگر بدم میاد یکم.یکم بیشتر از یکم🤕😂

اره خون سازه خیلی تاثیر داره 😁

عصاره ی گوشتم خوبه همون که گوشتو میذارن داخل شیشه میپزن 

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸
عزیزم برو دکتر بررسی کنه خواهر من ضعف داشت و سردرد عصبی که می‌شد بدتر بود رفت دکتر سینوزیت بود، این ...

دکتر بهم گفت افت فشار بوده ولی خب ضربان قلبم نزدیک صد بود!

بهتر یه آزمایش کلی بدین شاید بعضی ویتامین ها یا آهن و اینا کمبود داشته باشین در کنارش خوراکی های مقو ...

مشکل اینجاست که هیچ اشتهایی ندارم! اینم هست که اینجا دکتراش اصلا خوب نیس

به جای آب، آبو عسل بخور، یا آب وشیره انگور، یه قاشق تو یه لیوان آب 40 روز بخور ضعف برطرف میشه من بسکتبالیست بودم به خاطر ورزش زیاد بدنم کم آورده بود دکتر طب سنتی بهم گفت استفاده کنم و روغن زرد گاوی، یا روغن حیوانی گوسفند اگه طبع گرم داری زرد گاوی بهتره، دکتر میگفت روغن سوخت بدنه من چند ساله میخورم واقعا عالیه من سردرد وتاری دید داشتم و ضعف دست برطرف شد