2777
2789
عنوان

خستم از قوی بودن😭

193 بازدید | 10 پست

امشبم با تمام وجود دلم میخاد دنیا تموم بشه

همیشه حسم خوب بود به زندگی

همیشه گفتم هر چی بشه به صلاحه

همیشه خوبی ها رو دیدم

امشب دیگه از خدا گلایه دارم قلبم داره تیکه تیکه میشه

چرا کسی که میخامشو نمیتونم داشته باشم گناهم چیه

شما ها به کسی که دوسش داشتید رسیدید؟؟ لطفا بیاید از تجربه هاتون بگید راه حل بگید کمکم کنید

کم پیش میاد چیزی که دلمون بخواد پیش بیاد

من مرد متاهل و سن بالام این پنجمین کاربری که میزنم از سال 97 نی نی سایت میام خدا رو شکر مشکلی هم ندارم بیشتر جهت سرگرمی میام اگر کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم چهار تا کاربری قبلیم هم فقط بخاطر دلسوزی و دفاع از حق تعلیق شده هیچ وقت بخودم جسارت مزاحمت و توهین به کسی رو نمیدم به امید روزهای بهتر و سربلندی همه ایرانیان بخصوص خانم ها از جمله خانمم و دخترم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوزستان

من مرد متاهل و سن بالام این پنجمین کاربری که میزنم از سال 97 نی نی سایت میام خدا رو شکر مشکلی هم ندارم بیشتر جهت سرگرمی میام اگر کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم چهار تا کاربری قبلیم هم فقط بخاطر دلسوزی و دفاع از حق تعلیق شده هیچ وقت بخودم جسارت مزاحمت و توهین به کسی رو نمیدم به امید روزهای بهتر و سربلندی همه ایرانیان بخصوص خانم ها از جمله خانمم و دخترم

آره رسیدم. راحت نبود. اگه تعریف کنم توی هر فصل داستان میگی اینجا دیگه تموم شد. دیگه ول کردی. نکردم. الانم خوشحالم که دارمش.

در بدترین ما آنقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب‌جویی کند.

عزیزم خیلیا هم ح رسیدن الان تو دادگاه ها برای فرار از همن،،عجول و مصر نباش صبر کن و ب خدا اعتماد کن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

کم پیش میاد ادم. ب. عشق برسه. عشق نرسیددنه 

من پسر. خاله ام. قبلا منو میخاس توعقدم. واسم گریه میکرد.  خاک خاک تو سر من کنن 

چرا زنش نشدم 

ولی ن این ک اون بخاد. تازه داداشش جدیدا. چشم بسته ب من منم. خدای دختر پاک. بودم. و. با یک فرزند با ب طلاق هستم  اما.    خبر میرسه.    منو میخاد 

آخه من طلاق نگرفتم 

یکسره میاد بخابم خستم کرده

عشق💚  کاربری دست دو نفره   اوکی😃😃