2777
2789
عنوان

نفریش دامن منو نگیره؟خواستگاری🚫

374 بازدید | 11 پست

عموم از طریق یکی از دوستاش  با یه دختری اشنا شده بود ک واقعا همه جوره به ما میخورد و چند سالی بود ک دنبالش بودیم 

خلاصه ک دوسه روز قبل اربعین رفتن همو دیدن پسندیدن ولی بخاطر قدش یکم دو دل بود چون هممون قد بلندیم این یکم توما ضایع بود و فامیلای عن خورم دیدین ک چیا میگن خلاصه گفتیم مهم نیست تا اینکه دوست عموم بهش زنگ زد عموم هم راجبه دختره گفت چون دوستش این دختررو میشناخت و با زنش رفاقت داشتن دوست عموم  گفتش ک اره این دختره خوبیه ولی یجاهایی یهو پشتت رو خالی میکنه 

دیگ عموم هم گفتش نمیخوامش میرم امشب بهش میگم 

رفته بود گفته بود ک اره استخاره کردم بد در اومده دختره زده بود زیر گریه عمومم بغض کرده بوده 

دختره سیده میگن اهشون میگیره ادمو 

عموم هرکاری با هرکسی کرده سر منه بدبخت اومده و من به کارما اعتقاد دارم خب بلاخره منم دم بختم میترسم این بلا سر منم بیاد 

البته بگم ک ما واقعا قصد اینو نداشتیم ک یهو بگیم نه قرار خواستگاریو اینام گذاشته بودیم ولی دیگ قسمت هم نبودن 

عمو چه ربط به شما داره ضمن اینکه هر کس حق انتخاب داره برای زندگیش 

خب از طرف خوشش نیومده و نخواسته باهاش ازدواج کنه 

ضمن اینکه اگه یه درصد آه بخواد بکشه دامن دختر آینده عموت رو میگیره نه شما

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی عجیب غریبه نظرات و فکرتون

یعنی چی قد دختره بین ما کوتاه بود؟

مگه قراره خانوادگی خبردار کنارهم بایستید؟ 

بعدش هم یه ذره فکر نکردید دوست عموتون چجوری و رو چه حسابی میگه دختره پشتتو خالی میکنه؟ مگه باهاش زندگی کرده؟ باید توضیح بیشتری میداد برای این حرف

اینم که کار عموت روی زندگی شما تاثیر میذاره یا نمیذاره بازم یه فکر عجیب غریبه 

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم
خیلی عجیب غریبه نظرات و فکرتون  یعنی چی قد دختره بین ما کوتاه بود؟ مگه قراره خانوادگی خبردار ...

نه من توهینی به قد کوتاها ندارم بلاخره هرکسی هم ادم مناسب خودشو پیدا میکنه ولی زنای ما خیلی قدشون کوتاه باشه ۱۶۵ اون ۱۵۳ بود عموم۱۹۰ اولم ک گفتیم مشکلی نداشتیم گفتیم مهم نیست مهم اینه ک دختر خوبیه 

دوستشم گفت من موقعی ک با زنم دعوام میشده اون پشت زنم بوده ولی وقتی زنم جلوی من بهش زنگ میزده جا میزده میگفته من همچین حرفی نزدم 

کارما یعنی مجازات اعمال هر کس، مه بخود شخص برمیکرده، نه اینکه به شخص دیگه برگرده.

اگه اینطوری بود هر کس گناهی میکرد خیالش راحت بوذ، برمیکرده به اشخاص دیگه و خودش طوریش نمیشه

نه من توهینی به قد کوتاها ندارم بلاخره هرکسی هم ادم مناسب خودشو پیدا میکنه ولی زنای ما خیلی قدشون کو ...

این یعنی پشت خالی کردن؟

واقعا که

درگیر دعوتی اونا بشه، پشت خالی نکرده؟

قضاوت بدی کردین

ابن نشانه اخلاق واقعی، دختر نیست