2777
2789
عنوان

به شوهرسابقم گفتم زنتوطلاق بده...

3845 بازدید | 110 پست

بچه ها ظهرتایپیک زدم کسی نبود

امروز دادگاه داشتیم برا بچم 

بچه ها من سرلج لجبازی طلاق گرفتم البته لج ولجبازیم نبود دروغگوبود برام احترام قائل نبود خرجی نمیداد ی حرف راست بهم نمیزد تاوقتی خوب بودم خوب بود ی کلمه میگفتم پولت چیه کارت چیه خرجی بده یانظری میدادم میگفت بتوچه تو حق هیچ دخالتی نداری

خلاصه من یکی دوبارقهرکردم ولی برگشتم هرچی سکه مهریه م گرفته بودم بهش پس دادم درس نشد بارآخراومدگذاشتم خونه بابام گفت پرونده هارو یاببند یا طلاقت میدم منم نزدیک پنجاه روز صبرکردم نیومد که نیومد، منم درخواست طلاق دادم وماشینشو توقیف کردم دیگه هرچی التماس کرد دلم باهاش صاف نشد که نشدگفتم این برا ماشینشه البته موقع طلاق توافقی ماشینشم پس دادم بعدامروز... 

خب 

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طلاق هم شده بچه بازی  

برا همونه میگن طلاق اخررررین راهه  وقتی طلاق گرفتی دیگه تمومه  

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!

صداقت سيز

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

چیزی ک تف کردی دیگه نخور

این اخلاقای گندی ک میگی مطمئن باش بازم دارشون

از نظرم خوشت نیومد،رد شو...مجبور به ابراز وجود نیستی😄 اگه جوابتو ندادم بدون ارزش واکنش نداری الکی خودتو جر نده😙🤚🏻

بعد بچه رو چه کردین ؟ نکنه اونم اول گرفتین بعد دوباره توافقی پسش دادین ؟ توافقاتتون واقعا خیلی زیباست🤕

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

امروز همین که دیدمش بعدازاین همه خودمو مغرور نشون دادنوفیس وافاده شکستم💔بغض داشت خفم میکرد همین که دیدمش اشکام میومدپایین نمیتونستم حرف بزنم من خیلی دوسش داشتم گفتم بهش دخترمو بهم بده

اها اینم بگم این با زن الانش اونموقع کم وبیش درارتباط بود من فهمیدم ولی نتونستم ثابت کنم خلاصه این ش ...

اوه ینی دوتا متاهل ریختن روهم؟ ایشالله خیانتکارا عاقبت بخیر نشن الهی

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡