مهسان_بی مدیر عضویت: 1401/06/22 تعداد پست: 619 عنوان موضوع دخترانه | مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 20 پست دختر ۱۱ ساله طبیعیه پریود بشه؟بعد قبلش هم پهلوی راستش درد میگیره تو نت انگار نوشته شده بود تخمک گذاری من اینارو سر در نمیارم و در درد و کمر درد میگیره اشکالی نداره از نظرتون اینا طبیعیه؟خودم تو ۱۳ شدم تغریبا ۱۱ زود نیست خیلی؟؟ 1401/06/27 | 23:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهسان_بی مدیر استارتر عضویت: 1401/06/22 تعداد پست: 619 گفتم شاید به اونا رفته باشه به نظرم خیلی زود نیست ولی اگه خیلی نگرانی دکتر ببرش که بعدا برای ... دکتر گفته زمانش اوکیه و مشکلی نیست من بیشتر برای درد نگرانشم دل درد و کمر درد و پهلوی راستش گاهی اوقات
amaranta_buendia عضویت: 1401/06/12 تعداد پست: 857 دکتر گفته زمانش اوکیه و مشکلی نیست من بیشتر برای درد نگرانشم دل درد و کمر درد و پهلوی راستش گ ... همه دل درد و کمر درد میشن طبیعیه بار اولشه 🌙eccedentesiast
مهسان_بی مدیر استارتر عضویت: 1401/06/22 تعداد پست: 619 همه دل درد و کمر درد میشن طبیعیه بار اولشه بار اولش نیست تقریبا ی سالی هست الان ۱۲ ساله هست
amaranta_buendia عضویت: 1401/06/12 تعداد پست: 857 بار اولش نیست تقریبا ی سالی هست الان ۱۲ ساله هست من تو دوستام زیاد دیدم که درد پریود وحشتناکی دارن همیشهبازم بهتره به پزشک متخصص مراجعه کنین من اطلاع بیشتری ندارم 🌙eccedentesiast