2777
2789
عنوان

خانمایی که بخاطر کتک از شوهراشون شکایت کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1676 بازدید | 31 پست
من شکایت نکردم که براش احضاریه بره فقط میخوام مدرک جمع کنم که حداقل از قانون بترسه و غلط کنه منو بز ...

بقران قسم منم ازش متنفر شدم نمیخوام قیافشو ببینم همش به خودم میگم مگه من چیکار کردم الکی الکی منو زد..فقط از مردونگی همین زورشو داره..بهشم گفتم تقاص پس میدی 

اصلا از قانون نمیترسه دیروز بهم میگفت خوش اومدی برو 

میدونه من کسی پشتم نیس کسی حمایتم نمیکنه برای همین این بلاهارو سرم میاره 

از خدامه جدا بشم تک و تنها زندگی کنم اما نمیتونم 

انقد دلم گرفته فکر نکنم بتونم ببخشمش 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خانوادم مخالف بودن که برم گفتن اولین بارش هست گذشت کن ولی گفتم اگه اینار بگذرم دفعه های بعدم میگذرم

مدارک اسکن و تو سیستم آپلود میشه 

دمت گرم که داری پیکیری میکنی کاش همه خانم ها انقدر قوی باشن 

شوهر اشغال منم دیروز لگد زد بهم پام کبود شده  من بیچاره هیچکس پشتم نبس بابام پشتوانم نیس نمیتو ...

منو با مشت زده پاهامم کلی زد ولی کبود نشد فقط بازوم کبود شده قشنگ جای دستش افتاده

الهی دستشون قلم بشه این مردا

این کلانتری که من امروز رفتم گفت قبل شما ۱۰تا خانم دیگه هم اومده بودن شکایت

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
خانوادم مخالف بودن که برم گفتن اولین بارش هست گذشت کن ولی گفتم اگه اینار بگذرم دفعه های بعدم میگذرم

ببین با یک بار کتک خوردن و پزشکی قانونی رفتن نمیشه گفت زن دچار عسر و حرج شده

منو با مشت زده پاهامم کلی زد ولی کبود نشد فقط بازوم کبود شده قشنگ جای دستش افتاده الهی دستشون قلم ب ...

فلج بشن دلم خنک بشه 

مرتیکه عوضی دلم میخواد فلج بشه نتونه تکون بخوره بزنم خفش کنم 

خیییلی ازش بدم میاد

بقران قسم منم ازش متنفر شدم نمیخوام قیافشو ببینم همش به خودم میگم مگه من چیکار کردم الکی الکی منو زد ...

اگه بچه نداری نیار  خدایی این مردا لیاقت پدر شدن ندارن 

خدا همچین تو کاسه شون بذاره که هر لحظه عذاب بکشن

عزیزم ناراحت نباش میفهمم چی میگی 

انشالله خدا کمکت کنه ازش خلاص بشی

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
اگه بچه نداری نیار  خدایی این مردا لیاقت پدر شدن ندارن  خدا همچین تو کاسه شون بذاره که هر ...

نه ندارم😭ما فقط یه سال و نیم از عروسیمون گذشته 😭😭😭

الان میدونم ک یه ادم روانیه اومد حمله کرد طرف من

مدارک اسکن و تو سیستم آپلود میشه  دمت گرم که داری پیکیری میکنی کاش همه خانم ها انقدر قوی باشن& ...

دروغ چرا وقتی داشتم میرفتم خیلی استرس داشتم و اونجا بزور حرف میزدم حتی دستام میلرزید

ولی با خودم گفتم نمیزارم شوهرم کاری که بابام با ما کرد رو انجام بده فقط این قویم کرد

ببین با یک بار کتک خوردن و پزشکی قانونی رفتن نمیشه گفت زن دچار عسر و حرج شده

من فعلا ازش شکایت نمیکنم چون بار اولش بود اینکار رو کرد فقط مدارک میخوام داشته باشم که اگه باز همچین کاری کرد ازش شکایت کنم

فلج بشن دلم خنک بشه  مرتیکه عوضی دلم میخواد فلج بشه نتونه تکون بخوره بزنم خفش کنم  خیییل ...

مطمئن باش تقاص پس میده 

نه ندارم😭ما فقط یه سال و نیم از عروسیمون گذشته 😭😭😭 الان میدونم ک یه ادم روانیه اومد حمله کرد طر ...

بار اولش بود زدتت؟

بار اولش بود زدتت؟

اره😭 من کینه ای شدم محاله ببخشمش اما راهی جز زندگی ندارم

مردی ک دلش نسوخت اونقد محکم بهم لگد میزد اون مرد هیچ علاقه ای بهم نداره فقط واسع رفع نیازاش منو میخواد و نوکریشو کنم واسش شام و ناهار بپزم

اره😭 من کینه ای شدم محاله ببخشمش اما راهی جز زندگی ندارم مردی ک دلش نسوخت اونقد محکم بهم لگد میزد ...

منم بار اوله

تو دعوا بحث پیش میاد ولی مردی که دست رو زنش ناموس خودش بلند کنه پست ترین آدم دنیاس

بخاطر مردم مگه ما زندگی میکنیم؟مردم پشت سر خدا هم حرف میزنن