2777
2789
عنوان

بهم خیانت کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1258 بازدید | 64 پست
منم از همین میترسم و اینک دختره گفته دو سه روز پیش زنگ زده و گفته عشقم دلم برلت تنگ شده در صورتی ک د ...

بنظرم خیلی اعتماد نکن .ی مدت فرصت ب خودت بده 

کاربر بهارستونم 🥲طراحی چهره با قیمت مناسب 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میخواست بهت خوبی کنه و تو رو آگاه کنه چرا همون اول بی سر و صدا رفته حالا دلش برای شما سوخته؟؟!!

نمیدونم واقعا همه چیز انگار هم درسته هم غلط نمیتونم حرف هیچکدومو باور کنم از اونطرفم مامان پسره زنگ زده به دختره ک زنگ بزنه بمن بگ یکساله از پسرش خبر نداره ک من باور کنم این ینی جی

البته دختره ۲ ۳ روزه تطشو سوزونده و کلا بیخبرم ازش

مطمئنا یه چیزی بوده که دختره اینجور پشت سرش میگه.

من بودم صددرصد پیگیر میشدم 

اینم بدون زندگی با کسی که قبلا تو رابطه ای بوده خیلی سخته بعدا همش بهش شک میکنی که نکنه باها در ارتباطه

یه شبایی تو زندگیم اومدن که فکر میکردم این آدم مچاله ی شده ی روی تخت تا صبح دووم نمیاره ولی صبح شد!:)
ایرانسل

بیشتر حق با نامزدته دختری که دیگه رفته نامزد کرده چرا باید این حرفا رو بزنه نمیگه برسه به گوش نامزد خودش براش بد بشه مگر از سر حسادت و اینکه کلا نامزد نداره می‌خواسته برگرده به دوست پسر قبلش اونم پسش زده

برنامه ایرانسل من .خدمات .کلا مشخص میکنه این مدت ب چ کسایی زنگ زده و پیم داده 

میخواستم اینکارو کنم ولی هرکاری کردم‌میزنه رمز اشتباه و اینک سرباز راه دوره نمیتونم از گوشی خودشم اقدام کنم

مطمئنا یه چیزی بوده که دختره اینجور پشت سرش میگه. من بودم صددرصد پیگیر میشدم  اینم بدون زندگی ...

شاید دشمنی و حسادت نمیشل؟آره درست نیگس ولی الان مگ داریم دختر و پسری ک با کسی تو رابطه نبوده

بیشتر حق با نامزدته دختری که دیگه رفته نامزد کرده چرا باید این حرفا رو بزنه نمیگه برسه به گوش نامزد ...

منم همین فکر رو کردم ک آروم شدم ولی تا پرینشو نبینم نمیتونم ۱۰۰درصد مطمن بشم.خدالعنت کنه اینجور آدمارو