سلام دوستان من با ی پسری یکساله ک دوستم و خانواده ها همه درجریانن و قصدمون ازدواجه الان بعد یکسال سروکله دوست دختر سابقش ک بقول خودش نامزد داره پیدا شده و به یکی از فامیلامون ک هم محلیشون میشه گفته که دوست پسر من همزمان با من با اونم بوده و اسفندماه وقتی فهمیده منم تو رابطشونم از دوست پسرم جدا شده و کلی حرف ک پسره هیلی بده و دست به زن داره و خانوادش خرابن زده و مارو ترسونده از این طرف دوست پسرم و خانوادشم میگن ک دروع میگ و میخواد زندگیتونو خراب کنه من به دوست پسرم گفتم ک باید پرینت خطشو بگیره و اونم قبول کرده اما بازم سردرگمم ک جیکار کنم دارم دیوونه میشم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه میخواست بهت خوبی کنه و تو رو آگاه کنه چرا همون اول بی سر و صدا رفته حالا دلش برای شما سوخته؟؟!!
نمیدونم واقعا همه چیز انگار هم درسته هم غلط نمیتونم حرف هیچکدومو باور کنم از اونطرفم مامان پسره زنگ زده به دختره ک زنگ بزنه بمن بگ یکساله از پسرش خبر نداره ک من باور کنم این ینی جی
البته دختره ۲ ۳ روزه تطشو سوزونده و کلا بیخبرم ازش
بیشتر حق با نامزدته دختری که دیگه رفته نامزد کرده چرا باید این حرفا رو بزنه نمیگه برسه به گوش نامزد خودش براش بد بشه مگر از سر حسادت و اینکه کلا نامزد نداره میخواسته برگرده به دوست پسر قبلش اونم پسش زده