2777
2789
عنوان

کیا کاشت مژه کردن؟

146 بازدید | 20 پست

فکر کنم اواسط آبان زایمانم باشه میخوام کاشت مژه کنم 

کی میتونم کاشت کنم که داغون هم نشه سر فرصت هم باشه؟

مثل میکرو ابرو هس که باید زمان بگذره خودشو نشون بده؟

نه .

یکروز قبل عمل انجام بده کلا خیلی دردسره کاشت مژه نه نمیتونی درست بخوابی نه درست حموم کنی 

مرا به خانه برگردانید 🌔بدنم مهلکه ی شیهه ی شلاق شد 🪐من اگه خسته شبیه تن ایـران بودم ، من اگه لحظه ی پـایـانی انسان بودم ، خاطـرات تـو منو زنده نگه داشته هنوز..!!! منو از این غَـم جاودانه آزاد کن .... ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمـتر رنــج ببریم !!! هرکجا مرز کشیدند ، بیا پُـل بزنیم ❣️.            خواستم آسمان باشم ، مُنـجی شهر نیمه جـان باشم ، آشیان پرنـدگان باشم ، با همین دست خـالی و سَردم :)) لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بجای این کارا...

یه ریمل فوق العاده عالی بگیر ،

گرون هم باشه بگیر ، دو دور بزنی به مژه هات کافیه.

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
آخه نمیدونم که شاید یهویی دردم گرفت درسته سز هستم ولی ممکنه بشه

والا چی بگم عزیزم اگه تاریخ مشخصی برات زدن چند روز قبلش برو. کاشت اگه مواظب ش باشی تا ۳ هفته میمونه 

مرا به خانه برگردانید 🌔بدنم مهلکه ی شیهه ی شلاق شد 🪐من اگه خسته شبیه تن ایـران بودم ، من اگه لحظه ی پـایـانی انسان بودم ، خاطـرات تـو منو زنده نگه داشته هنوز..!!! منو از این غَـم جاودانه آزاد کن .... ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمـتر رنــج ببریم !!! هرکجا مرز کشیدند ، بیا پُـل بزنیم ❣️.            خواستم آسمان باشم ، مُنـجی شهر نیمه جـان باشم ، آشیان پرنـدگان باشم ، با همین دست خـالی و سَردم :)) لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️
بجای این کارا... یه ریمل فوق العاده عالی بگیر ، گرون هم باشه بگیر ، دو دور بزنی به مژه هات کافیه.

آخه این روزا حوصله آرایش ندارم و میترسمم یهویی بشه بعد خیلی پژمرده باشم

آخه این روزا حوصله آرایش ندارم و میترسمم یهویی بشه بعد خیلی پژمرده باشم

نه دیگه در اون حد هم یهویی نمیشه که نتونی یه کرم و ریمل و رژ بزنی ، مطمعن باش میتونی و فرصت میشه

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
من کلاسیک میزنم و این عکسمکلاسیکه طبیعی ترین و ساده ترینه والیوم هم خوبه پر تر از اینه عکسشو ندارم

همین دیگه از اینا منظورم بود خیلی قشنگه😍من اشتباه گفتم کاشت رو🙈