2777
2789

ممنون میشم اگه مشاور خوبی میشناسین نهرف یکمین که خودتون یا اشناهاتون راضی بوده باشن و نتیجه گرفته باشن

من میخوام که برنامه شخصی بریزه و پشتيباني روزانه داشته باشه 

گوشی رو کاااامل بزار کنار، مهمونی ، رفیق بازی تعطیل، فیلمو سریالو تی وی هم کلااا تعطیل کن بجاش فقططط مطالعه، استراحت، تست زدن تو زمان مناسب (وقت بگیر برا خودت که مثلا تو نیم ساعت چن تا تست زدی)، بجای پول مشاور، کتابای خوب بخر، بنظرم کافیه

کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد
گوشی رو کاااامل بزار کنار، مهمونی ، رفیق بازی تعطیل، فیلمو سریالو تی وی هم کلااا تعطیل کن بجاش فقططط ...

اخه میدونی من اتفاقا خیلی درس خونم مدرسمم نمونس ولی اصلا نمیدونن چطور برنامه ریزی کنم کی مرور کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه میدونی من اتفاقا خیلی درس خونم مدرسمم نمونس ولی اصلا نمیدونن چطور برنامه ریزی کنم کی مرور کنم&nb ...

اینستا داری ؟؟؟

پیج مدیکال رو سرچ کن

مشاورای خیلی خوبی داره

شاگرداش امسال شدن زیر هزار و ..هزار

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.
نه کرج هستم بله

یه سوال غیر  درسی

کرج منطقه جهان شهر برای خیلی پولداراست ؟

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.

بعد که مشاور خوب پیدا کردی، دیگه گوشی رو بزار کنار، نی نی سایت ، اینستارو برای یه سال، کامل بزار کنار، مطالب این سایتها و اینستاگرام برای همیشه هستن، اما فرصت برای مطالعه و عمرت هرگزززززز تکرار نمیشه، هرگزززز

کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد
بعد که مشاور خوب پیدا کردی، دیگه گوشی رو بزار کنار، نی نی سایت ، اینستارو برای یه سال، کامل بزار کنا ...

مممنونم کلی ازت عزیزم🥺🤍

بنظرت از مهر رشتم ریاضیه نتیجه میگیرم؟