2777
2789

هر کسی راهکار داره بگه

1 _همیشه نظم رواز تو  اتاق خوابت شروع کن به محض پا شدن روتختی رو مرتب کن 

2_سعی کن چیزهای به درد نخور روی میز آرایشت رو برداری و همیشه مرتب باشه

3_سعی کن آینه اتاق خوابت همیشه تمیز باشه

4_سعی کن مسترت همیشه خوشبو باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همیشه خوابا رو مرتب میکنم میام سالن بعد اشی

وسطا میرم جرمگیر میپاشم به سرویسا

بعد شستن ظرف میرم اونارم میشورم

سر راه هرچیزی رو.میزارم. جای خودش

یه برنامه هفتگی هم دارم

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒

صب اول روتختی بعدهرچی سرجای خودش

بعدازغذا بلافاصله ظرف شستن وسینک خالی

جارودستیم تقریباهر روز 

جاروبرقی هفته یکبارکلا زیرو،رو

مهربان باشیم .خاموش بودم بعدسالهاروشن شدم.اهل دعوا نیستم. پس حق باشماس.بعضی تاپیکانصفه بودم سوال مونده ذهنم میپرسم بعد.خوش باشید دوستان.خاستی برای برآورده شدن حاجاتم صلوات بده

من کلا پاکسازی میکنم هر چند وقت ، یعنی وسایل اضافه رو اصلا نگه نمیدارم یا برای هر چیزی یه جای مخصوص در نظر میگیرم یا اگه جا نداشتن نگه نمیدارم 

هر وسیله مرتبط باهم تو یک جای مشخص هست و‌پراکنده نیست 

هر روز یه قسمت کوچیک مثل کشو کمد و یخچال و ... رو با حوصله و دقت تمیز میکنم خیلی وقت نمیگیره ولی همیشه خونه از جاهای پنهان تمیزه 

ظاهر رو هم که ادم سریع تمیز میکنه 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار