اصغرشوهرصغری مدیر استارتر عضویت: 1401/02/30 تعداد پست: 425 عنوان کدوم یکی ازین دستبندا قشنگترهههه؟؟+عکککسسس😍😍 274 بازدید | 19 پست من خودم از عکس اولی اون ستارع ایه رو دوس دارم عکس دومیم از سمت چپ اولی 🌚 گفتم نرو حالا دل منو نشکن🌚💔گفتم دلت اگه تنگ شد ب فکرم برگرد🖤🥀گفتی نکن با گریه هات کارو سختتر 🤞🏻گفتم کجا پیدا میکنی مث من احمق؟🖇🌚گفتی ببخش منو اگ الان سردم🚬اگ نمیزنه واسه تو دیگ من قلبم ❇💤گفتم نمیشع بکنی اروم ترکم؟🎶گفتی فراموشم کن همش ی لحظه س🤘🏻گفتم اگ بکنه حالمو بدتر 🖇🖤گفتی مهم نی من دیگ فراموشت کردم 🖖🏻💔گفتم چطور ب خاطره ها بخندم؟😄گفتی حق نداری بزنی حتی ی لبخند🚬گفتم چکار کردم دل تورو زد؟🖐🖤گفتی زندگی اینه جدایی هم رسمشه⛓گفتم لااقل وانمود کن سختته🦋🕯گفتی اینقد گریه کن تا چشات دیگه خسته شه :)🥀 https://abzarek.ir/service-p/msg/811678 لینک ناشناسمه اگ دوس داشتی میتونی پیام بدی حتما میخونم ❤🌱تو تاپیکای چالش و سرگرمی و فان تگم کنین مرسی🙃💫 1401/06/27 | 15:07 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_blue_berry_ عضویت: 1400/05/10 تعداد پست: 3128 عکس اولی گلبربگ و دونه دونهعکس دومی دومی از سمت راست 🤍🌱
zahrabanoo1400 عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 5763 عکس اولی از سمت راست سومی منم مامان شدم😍1401/07/17بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت 🙏 نی نیم دوقلوئهههههه😍
o_z1373 عضویت: 1397/08/02 تعداد پست: 10985 عکس اول دومی رو دوست دارم وزن اولیه۶۷ هدف اول۶۵ هدف دوم ۶۳هدف سوم۶۰ هدف اخر۵۷
پیتزامخلوط عضویت: 1396/04/13 تعداد پست: 39740 پاییندومی از راست فقط تک زنجیرباشه بهتره چرا امضات کم رنگه اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه
aram_7 عضویت: 1401/06/24 تعداد پست: 4141 عکس اول: از مچ اولی و پنجمی سوالات مربوط به کنکور تجربی رو از من بپرسین🔥
آوا2388 عضویت: 1401/06/25 تعداد پست: 4701 دومین عکس از سمت راست اولی زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم
اصغرشوهرصغری مدیر استارتر عضویت: 1401/02/30 تعداد پست: 425 طرح کارتیه رو میپسندم . 😍 گفتم نرو حالا دل منو نشکن🌚💔گفتم دلت اگه تنگ شد ب فکرم برگرد🖤🥀گفتی نکن با گریه هات کارو سختتر 🤞🏻گفتم کجا پیدا میکنی مث من احمق؟🖇🌚گفتی ببخش منو اگ الان سردم🚬اگ نمیزنه واسه تو دیگ من قلبم ❇💤گفتم نمیشع بکنی اروم ترکم؟🎶گفتی فراموشم کن همش ی لحظه س🤘🏻گفتم اگ بکنه حالمو بدتر 🖇🖤گفتی مهم نی من دیگ فراموشت کردم 🖖🏻💔گفتم چطور ب خاطره ها بخندم؟😄گفتی حق نداری بزنی حتی ی لبخند🚬گفتم چکار کردم دل تورو زد؟🖐🖤گفتی زندگی اینه جدایی هم رسمشه⛓گفتم لااقل وانمود کن سختته🦋🕯گفتی اینقد گریه کن تا چشات دیگه خسته شه :)🥀 https://abzarek.ir/service-p/msg/811678 لینک ناشناسمه اگ دوس داشتی میتونی پیام بدی حتما میخونم ❤🌱تو تاپیکای چالش و سرگرمی و فان تگم کنین مرسی🙃💫
اصغرشوهرصغری مدیر استارتر عضویت: 1401/02/30 تعداد پست: 425 پایین دومی از راست فقط تک زنجیرباشه بهتره ارع قشنگه😍 گفتم نرو حالا دل منو نشکن🌚💔گفتم دلت اگه تنگ شد ب فکرم برگرد🖤🥀گفتی نکن با گریه هات کارو سختتر 🤞🏻گفتم کجا پیدا میکنی مث من احمق؟🖇🌚گفتی ببخش منو اگ الان سردم🚬اگ نمیزنه واسه تو دیگ من قلبم ❇💤گفتم نمیشع بکنی اروم ترکم؟🎶گفتی فراموشم کن همش ی لحظه س🤘🏻گفتم اگ بکنه حالمو بدتر 🖇🖤گفتی مهم نی من دیگ فراموشت کردم 🖖🏻💔گفتم چطور ب خاطره ها بخندم؟😄گفتی حق نداری بزنی حتی ی لبخند🚬گفتم چکار کردم دل تورو زد؟🖐🖤گفتی زندگی اینه جدایی هم رسمشه⛓گفتم لااقل وانمود کن سختته🦋🕯گفتی اینقد گریه کن تا چشات دیگه خسته شه :)🥀 https://abzarek.ir/service-p/msg/811678 لینک ناشناسمه اگ دوس داشتی میتونی پیام بدی حتما میخونم ❤🌱تو تاپیکای چالش و سرگرمی و فان تگم کنین مرسی🙃💫
اصغرشوهرصغری مدیر استارتر عضویت: 1401/02/30 تعداد پست: 425 عکس دوم از سمت چب چهارمی عکس اول ازبالا سوم و پنجم ممنون بابت نظرت گلم😍 گفتم نرو حالا دل منو نشکن🌚💔گفتم دلت اگه تنگ شد ب فکرم برگرد🖤🥀گفتی نکن با گریه هات کارو سختتر 🤞🏻گفتم کجا پیدا میکنی مث من احمق؟🖇🌚گفتی ببخش منو اگ الان سردم🚬اگ نمیزنه واسه تو دیگ من قلبم ❇💤گفتم نمیشع بکنی اروم ترکم؟🎶گفتی فراموشم کن همش ی لحظه س🤘🏻گفتم اگ بکنه حالمو بدتر 🖇🖤گفتی مهم نی من دیگ فراموشت کردم 🖖🏻💔گفتم چطور ب خاطره ها بخندم؟😄گفتی حق نداری بزنی حتی ی لبخند🚬گفتم چکار کردم دل تورو زد؟🖐🖤گفتی زندگی اینه جدایی هم رسمشه⛓گفتم لااقل وانمود کن سختته🦋🕯گفتی اینقد گریه کن تا چشات دیگه خسته شه :)🥀 https://abzarek.ir/service-p/msg/811678 لینک ناشناسمه اگ دوس داشتی میتونی پیام بدی حتما میخونم ❤🌱تو تاپیکای چالش و سرگرمی و فان تگم کنین مرسی🙃💫