2777
2789

اسما یادم نی ولی خیلی کاربرا حرفای قشنگی میزنن آدم خوشش میا😁🤦

خدایا ن بهم اخلاق دادی😒ن جذابیت دادی😒تو ایرانم ب دنیا اومدم😒خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😂😐نمیگی بسه باران🤭😂انقد تیکه ننداز،هرکی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی 🥺اونوقت کافیه یک نفر  یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی🤕خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی فداتشم 🤭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

@هیتا_هسدم ت پر از حس خوبیییی🫠🫵🏻

چشات کاری ک میکرد ، با من هیچ ساقی نمی‌کرد..‌.🤍🫶🏻                                عجیجم ع حضور من تو سایت ، فشار بقول ، بسوز ، جر بخور ، پاره شو همینه ک هس😐🤍                                                      یکدانه_هسدم
@لوموس ‍  @دیاپکین ‍  ممنون میشم برام تگشون کنید.🌱

@لوموس  

@دیاپکین  

🤍

چشات کاری ک میکرد ، با من هیچ ساقی نمی‌کرد..‌.🤍🫶🏻                                عجیجم ع حضور من تو سایت ، فشار بقول ، بسوز ، جر بخور ، پاره شو همینه ک هس😐🤍                                                      یکدانه_هسدم

@dilloon  

همدم و همرازم:)

یه جوری همتون عرق میخورید و گل میکشید که روم نمیشه بگم من هنوز شیر کاکائو با کیک میخورم🥲💔 دفعه بعدی که با خودم فکر کردم 😐" نه این حتما با بقیه فرق داره"😐کاش ابلفضل بزنه کمرمو از وسط دو نیم کنه تامام:/😹💔
متشکرم بانو.🦋