2777
2789

اگر لک ببینم یعنی قطعیه ؟ سونو هفت هفته گفت پوچه

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
لک لزوما ب معنی پوچ نیست..بله خاهرم ۸هفته سقط شد

منم الان 8 هفته هستم . ولی هفته پیش گفتن پوچه . چون سر دخترم هم تا 4 ماه خونریزی شدید داشتم به خاطر هماتوم

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش جای دیگم برین سونو بعضی ها اصلا دقت نمیکنن

من خودم ۸ رفتم گفت ساک هست ولی جنین نه

ولی خدا خیرش بده انقد گشت اخر یه گوشه پیداش کرد😍دقیقا زمانی که نفس نکشیدم تونست ببینتش

کاش جای دیگم برین سونو بعضی ها اصلا دقت نمیکنن من خودم ۸ رفتم گفت ساک هست ولی جنین نه ولی خدا خیرش ...

عجب . اره جای دیگه وقت گرفتم ولی قبلی هم میگفتن خوبه . اتفاقا سونو شکمی انجام و به شدت اذیت بودم از فشار مثانه . مدت سونو خیلی کوتاه بود

عجب . اره جای دیگه وقت گرفتم ولی قبلی هم میگفتن خوبه . اتفاقا سونو شکمی انجام و به شدت اذیت بودم از ...

واسه من تقریبا یک رب گذشت و فقط گفت همینجوری نفستو حبس کن تا باباشم بیاد ببینه چون خیلی کوچولو بود من فکر میکردم ۸ هفتس ولی تو سونو گفت ۶ هفته ان شاالله شمام دوباره برین سونو مشخص بشه فقط استرس نداشته باشین

واسه من تقریبا یک رب گذشت و فقط گفت همینجوری نفستو حبس کن تا باباشم بیاد ببینه چون خیلی کوچولو بود م ...

اتفاقا من هفته 7 رفتم گفت 5 هفته ای . دو هفته قبلش هم رفته بودم که مطمین بشم خارج رحمی هست یا نه ساک دید گفت 4 میل هستش ولی دو هفته بعد گفت رشد نکرده . البته لک هم دارم از دیشب . از اول هم هر 4-5 روز یه بار یه لک کوچیک میدیدم که شیاف استفاده میکردم . راستی بتای دوم هم زیاد بالا نرفته بود . فکر کنم اینارو کنار هم بزارم باید ناامید باشم ؟؟؟

اتفاقا من هفته 7 رفتم گفت 5 هفته ای . دو هفته قبلش هم رفته بودم که مطمین بشم خارج رحمی هست یا نه ساک ...

توکلتون بخدا باشه برای خدا همه چی ممکنه پس بسپارین به خودش ان شاالله که اندفه که برین سونو همه چی عالی باشه بنطرم هیچوقت نا امید نباشین

توکلتون بخدا باشه برای خدا همه چی ممکنه پس بسپارین به خودش ان شاالله که اندفه که برین سونو همه چی عا ...

بله قطعا .به امید خدا . ممنونم از وقتی که برام گذاشتید

منم الان 8 هفته هستم . ولی هفته پیش گفتن پوچه . چون سر دخترم هم تا 4 ماه خونریزی شدید داشتم به خاطر ...

عزیزم شما قبلا شیاف و عرق فرفیون استفاده کردید میشهبگید طریقه استفادش چجور و تا چه مدت استفاده کردی تاثیر هم داشت؟

عزیزم شما قبلا شیاف و عرق فرفیون استفاده کردید میشهبگید طریقه استفادش چجور و تا چه مدت استفاده کردی ...

سلام نه یه مدت استفاده کردم . فکر نمیکنم اثری داشت. خیلی کارا کردم و نکردم دیگه بررسی چون بعدش ای وی اف کردم .