یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عجب . اره جای دیگه وقت گرفتم ولی قبلی هم میگفتن خوبه . اتفاقا سونو شکمی انجام و به شدت اذیت بودم از ...
واسه من تقریبا یک رب گذشت و فقط گفت همینجوری نفستو حبس کن تا باباشم بیاد ببینه چون خیلی کوچولو بود من فکر میکردم ۸ هفتس ولی تو سونو گفت ۶ هفته ان شاالله شمام دوباره برین سونو مشخص بشه فقط استرس نداشته باشین
واسه من تقریبا یک رب گذشت و فقط گفت همینجوری نفستو حبس کن تا باباشم بیاد ببینه چون خیلی کوچولو بود م ...
اتفاقا من هفته 7 رفتم گفت 5 هفته ای . دو هفته قبلش هم رفته بودم که مطمین بشم خارج رحمی هست یا نه ساک دید گفت 4 میل هستش ولی دو هفته بعد گفت رشد نکرده . البته لک هم دارم از دیشب . از اول هم هر 4-5 روز یه بار یه لک کوچیک میدیدم که شیاف استفاده میکردم . راستی بتای دوم هم زیاد بالا نرفته بود . فکر کنم اینارو کنار هم بزارم باید ناامید باشم ؟؟؟
پروردگارا ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...