لاناdelrey مدیر استارتر عضویت: 1401/02/28 تعداد پست: 3644 عنوان عزیزم به چه حقی تاپیک میزنی منو تگ میکنی؟ 370 بازدید | 25 پست کاری داری پیام بده .نه که تاپیک بزنی قفلش هم کنی .♡You are enough. ♡ متاهل، عاشق موسیقی ، فیلم و کتاب و هرچیز قشنگی... 1401/06/27 | 12:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazbanoo20 عضویت: 1399/04/21 تعداد پست: 3754 براش گزارش بزنتاپیک زدن برای بقیه کاربرا ممنوعه و تعلیقی داره
نیلوفرخانوووم2 عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 7685 کی ؟ چی،؟ قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
لاناdelrey مدیر استارتر عضویت: 1401/02/28 تعداد پست: 3644 براش گزارش بزن تاپیک زدن برای بقیه کاربرا ممنوعه و تعلیقی داره زدم عزیزم .♡You are enough. ♡ متاهل، عاشق موسیقی ، فیلم و کتاب و هرچیز قشنگی...
لاناdelrey مدیر استارتر عضویت: 1401/02/28 تعداد پست: 3644 کی ؟ چی،؟ یه تاپیک زدم ترکید ، طرف رفته تاپیک زده منو تگ کرده .خب پیام بده😶 .♡You are enough. ♡ متاهل، عاشق موسیقی ، فیلم و کتاب و هرچیز قشنگی...
silk عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 16429 خیلی کار زشتیه منمبدم میاد آدمی که نه میشناسی نه دوستته تاپیکمیزنه حرف میزنه بعد قفل میکنه بعد توقع ازادی بیان و فرهنگ هم داریم
لاناdelrey مدیر استارتر عضویت: 1401/02/28 تعداد پست: 3644 عین کلاس اولی ها 😄 .♡You are enough. ♡ متاهل، عاشق موسیقی ، فیلم و کتاب و هرچیز قشنگی...
لاناdelrey مدیر استارتر عضویت: 1401/02/28 تعداد پست: 3644 خیلی کار زشتیه منمبدم میاد آدمی که نه میشناسی نه دوستته تاپیکمیزنه حرف میزنه بعد قفل میکنه& ... آزادی بیان که خدابیامرز شد .تاپیکم که ترکید هیچ ، خانمه رفته منو تگ کرده .شاید نمیخام اسمم تو تاپیک قفل شده ی تو باشه . .♡You are enough. ♡ متاهل، عاشق موسیقی ، فیلم و کتاب و هرچیز قشنگی...
دوردنیا_در۸۰روز عضویت: 1400/12/12 تعداد پست: 9940 تاپیک زده که ادامه ی حرفات رو بگی بخونه؟ يا إلهي، أنت الأفضل، الأفضل.
لاناdelrey مدیر استارتر عضویت: 1401/02/28 تعداد پست: 3644 تاپیک زده که ادامه ی حرفات رو بگی بخونه؟ تاپیکم ترکید ، ایشون میخواست یه چیزی به من ثابت کنه،حرف خودش و بزنه ، تاپیک زده به جای پیام دادن .قفل هم کرده من دیگه نظر ندم 😄 .♡You are enough. ♡ متاهل، عاشق موسیقی ، فیلم و کتاب و هرچیز قشنگی...
نیلوفرخانوووم2 عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 7685 یه تاپیک زدم ترکید ، طرف رفته تاپیک زده منو تگ کرده .خب پیام بده😶 ب نی نی یار بگو تعلیقش میکنه .. چون تاپیک زدن برای بقیه ممنوعه قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
دوردنیا_در۸۰روز عضویت: 1400/12/12 تعداد پست: 9940 تاپیکم ترکید ، ایشون میخواست یه چیزی به من ثابت کنه ، تاپیک زده به جای پیام دادن .قفل هم کرده من دیگ ... کار مهمی نکرده که برات مهم باشه و بهش فکر کنی، بیخیال باش. يا إلهي، أنت الأفضل، الأفضل.
لاناdelrey مدیر استارتر عضویت: 1401/02/28 تعداد پست: 3644 ب نی نی یار بگو تعلیقش میکنه .. چون تاپیک زدن برای بقیه ممنوعه زدم عزیزم .احساس ناامنی میکنم واقعا تو یه تاپیک قفل شده باشه اسمم .♡You are enough. ♡ متاهل، عاشق موسیقی ، فیلم و کتاب و هرچیز قشنگی...
لاناdelrey مدیر استارتر عضویت: 1401/02/28 تعداد پست: 3644 کار مهمی نکرده که برات مهم باشه و بهش فکر کنی، بیخیال باش. بله درسته .یکم الان حساسم .ولی احساس خوبی پیدا نکردم اسمم تو یه تاپیکی باشه نتونم حذفش کنم یا حداقل نظرمو بگم . .♡You are enough. ♡ متاهل، عاشق موسیقی ، فیلم و کتاب و هرچیز قشنگی...