❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️ 💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙 🧡 شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪 19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
انلاین شاپ داشتن اول باید کار با اینستاگرام و بلد باشی که یه پیج و بالا بیارید و....
چطوری بیاریمش بالا
❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️ 💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙 🧡 شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪 19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
دوره های آموزشی ببینید یا بخرید من خودمواسه یادگیری فعلا کلی دوره خریدم و دیدم معیین فرجی ...
تاثیر داشت؟
مثلا کارخاصی یادت میدن؟
چقد هزینه کردی؟
به نظر من کسب و کاری خوبه که سرمایه زیادی نخاد از طرفیم آنلاین باشه من خیلی کارا رو تست کردم یه جورایی میتونم بگم تو کارای انلاین موهامو سفید کردم ولی فقط از مدل cpa جواب گرفتم
ببخشید میشه بیشتر توضیح بدید کسب درامد cpa چی هست؟
بزارید سریع براتون بگم چون زیاد حوصله تایپ ندارم بعد لینک مقاله میدم خودتون برید دنبالش تا متوجه بشید cpa به مدلی میگن که مثلا شما به ازای یک ثبت نام بدون پرداخت هیچ پولی به حسابتون پول واریز میشه یه نمونش توبانک هست که من ثبت نام کردم 200 تومن ریخت بحسابم لینک مقالشو میزارم شما هم انجام بدید حالش ببرید منم دعا کنید فقط هر چی تو مقاله گفت مو به مو انجام بدید التماس دعا لینک مقاله: https://vrgl.ir/7E5qa