2777
2789
همه دوسدارن. ولی همه چیو سختش کردن  اینجا فقط میشه کار کنی تا زنده بمونی نمیشه زندگی کرد که

البته اگه بخوای موفق بشی چی اینجا چه اونور باید خیلی تلاش کنی مخصوص اگه شهروند اول اونجا نباشی و یه مهاجر باشی مخصوصا مهاجر از ایران

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه دوس دارم مستقل بشم یا موفق پس چرا تعداد کمی میتونن این کار انجام بدن بنظرتون؟

همون نکته که گفتم آدما بیشتر میگن نمی تونیم اون افردای که موفق ان به نظرشون راجب خودشون مثبته میدونن تو هر شرایطی میوتن برسن اما اگثرا دنبال بهونه ان با کوچیمک ترین موضوعی میگن نمیشه یا بعضا هم منتظرن دیگران باعث موفقیتشون بشن

شب‌هایی در زندگی‌ام بود که خیال می‌کردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد،                 اما صبح شد..
همه دوس دارم مستقل بشم یا موفق پس چرا تعداد کمی میتونن این کار انجام بدن بنظرتون؟

گم کردم راهو...خانواده ام با اجبارشون گرفتارم کردن اونم تواوج ارزوهام...درسم خوب بود و پر از انگیزه بودم ولی سرکوب شد..ی جور پیش برید ک مث من حتی با نوشت این دوجمله با حسرت اشک نریزید

گم کردم راهو...خانواده ام با اجبارشون گرفتارم کردن اونم تواوج ارزوهام...درسم خوب بود و پر از انگیزه ...

من خودم الان خوب تلاش نمیکنم و اینو به عنوان نصیحت نمیگم ولی میخوام بدونی تلاش کردن حتی تو شرایط خیلی سخت مطمئن باش خیلی راحت تر از یه عمر حسرت کشیدنه من شرایط تو رو نمیدونم ولی خیلی ها شرایط سختی داشتن و تونستن

تهش مرگه دیگه پس اونجوری زندگی می‌کنیم که حسرت به دل نمیریم 

متاسفانه حسرت هست.

شما ارزوهای امسالت رو اگ بهشون نرسی شاید ۱۰ سال دیگه برسی و بی ارزش شده باشن.

بهرحال امیدوارم شرایط همینجا اوکی شه ک حالمونم خوب شه