الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همه دوس دارم مستقل بشم یا موفق پس چرا تعداد کمی میتونن این کار انجام بدن بنظرتون؟
همون نکته که گفتم آدما بیشتر میگن نمی تونیم اون افردای که موفق ان به نظرشون راجب خودشون مثبته میدونن تو هر شرایطی میوتن برسن اما اگثرا دنبال بهونه ان با کوچیمک ترین موضوعی میگن نمیشه یا بعضا هم منتظرن دیگران باعث موفقیتشون بشن
شبهایی در زندگیام بود که خیال میکردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد، اما صبح شد..
همه دوس دارم مستقل بشم یا موفق پس چرا تعداد کمی میتونن این کار انجام بدن بنظرتون؟
گم کردم راهو...خانواده ام با اجبارشون گرفتارم کردن اونم تواوج ارزوهام...درسم خوب بود و پر از انگیزه بودم ولی سرکوب شد..ی جور پیش برید ک مث من حتی با نوشت این دوجمله با حسرت اشک نریزید
گم کردم راهو...خانواده ام با اجبارشون گرفتارم کردن اونم تواوج ارزوهام...درسم خوب بود و پر از انگیزه ...
من خودم الان خوب تلاش نمیکنم و اینو به عنوان نصیحت نمیگم ولی میخوام بدونی تلاش کردن حتی تو شرایط خیلی سخت مطمئن باش خیلی راحت تر از یه عمر حسرت کشیدنه من شرایط تو رو نمیدونم ولی خیلی ها شرایط سختی داشتن و تونستن