2777
2789
عنوان

چطور بدون قرص و عوارض لاغر شم؟

52 بازدید | 2 پست

سلام دوستان من یه مدته میخام لاغر شم فقط شکم و پهلو دارم ورزش امتحان کردم نشد . میخام یه دمنوش یا مواد غذایی باشه که عوارض هم نداشته باشه مثل قرص ...‌‌اگه کسی تجربه ای داره لطفا کمکم کنه ممنونم 

ورزش دیر جواب میده اما درست تر جواب میده، سلولیت و پوست اضافه جا نمیذاره، پوستت شاداب میشه چهره ات زیبا تر میشه، اگه خدای نکرده مشکلات افسردگی و اضطراب نهفته داری، برطرف میکنه

فقط چند تا قلق داره

۱. تنفس عمیق: یه گوشه بشینی نفس عمیق بکشی بهتر از اینه که ورزش کنی بدون نفس عمیق. نفس عمیق ا. طریق فشار آوردن به عضله دیافراگم انجام میشه وقتی دیافراگم به سمت پایین میره مواد سمی که تو رگای لنفاوی به خاطر فعالیت بدن جمع شده، دفع میشه و بدن سالم می مونه 

۲. مداومت: اگه ۲۱ روز ورزش کنی عادتش تثبیت میشه. اگه ۶۳ روز ادامه بدی، حتی اگه خودت هم بخوای نمی تونی عادتت رو ترک کنی

۳. ورزش بدون رژیم فایده نداره اما اگه هر دو رو با هم شروع کنی بدنت خالی میکنه بهتره چند هفته ورزش کنی تا بدنت عادت کنه بعد کم کم اشتهات خود به خود کم میشه. می تونی دم کرده زیر نیم ساعت قبل غذا بخوری خیلی تو کاهش اشتها مفیده

۴. برا شکم و پهلو زانو بلند معجزه می کنه بعد از گرم کردن بدنت چهل ثانیه زانو بلند برو روز اول ممکنه درد داشته باشی ولی ادامه بده بعد از چند روز دو بار با فاصله ۴۰ ثانیه زانو بلند برو و بعد چند روز بکنش سه بار تو فاصله بینشم ۴۰ ثانیه دوی نرم یا درجا

۵. ورزشای اصلاحی گودی کمر رو انجام بده هم برا شکمت مفیده و هم بدنت رو خوش فرم می کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.