2777
2789
عنوان

نان کپک زده

731 بازدید | 10 پست

سلام..بچه ها من نون ها رو میزارم تو جانونی .بعدش میزارم یخچال..جدیدا یه مطلب خوندم که بیرون یخچال دیرتر بیات میشه..برای همین دیروز گذاشتم بیرون جانونی رو.‌..الان نگاه کردم کامل کپک زده بود..کف جانونی هم کپکی بود..شستم جانونی رو ولی حس خیلی بدی دارم..حس میکنم سینک و اسکاچ و جانونی و اینا همش کپکیه..دیگه ظرف بخوام بزارم تو سینک فکر میکنم بعد غذا می‌خوام بخورم کپکیه.. تا حالا براتون پیش اومده؟ میدونین کپک با چی کشته میشه کامل..

خوب بشوری تمیزمیشه دیگ فکرنکنم ب چیزدیگ نیاز داشته باشی

🌿💫رفیق!خدا‌حتمایه‌هدف‌برای‌رَنجِت.یه‌دلیل‌برای‌مُشکلاتِت‌ویه‌پادا‌ش‌برای‌باایمان‌بودنت‌درنظرداره:)♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نون رو اول بذار تو پلاستیک بعد بذار جانونی تا کل زندگیت به کپک کشیده نشه🤪

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری