2777
2789
عنوان

پانزده هفته ام لک بینی دارم کمک

62 بازدید | 7 پست

دوازده هفته رفتم سونوگرافی غربالگری گفت جفت ت پایینه استراحت کن منم استراحت نسبی داشتم تا الان ولی غذا درست میکنم بچه هم دارم نمیشه همش بخابم  تا الان که پانزده هفته هستم چند روز یه بار لک میبینم دراز می کشم خوب میشه دوباره چند روز دیگه لک میبینم شیاف هم استفاده نکردم تا حالا بچه ها نمیتونم استراحت مطلق کنم کسی رو ندارم کمکم کنه تا فردا که برم دکتر استرس دارم 

به من در مورد جفت چیزی نگفت ولی هماتوم دارم همش دراز کشیدم

به من گفت کار سنگین نکن ولی کار خونه هم آروم میکنم بعدش لک صورتی میبینم پله اصلا نمیرم اکثرا هم وقتی کار ندارم دراز کشم ولی. نمیدونم چرا الان سه هفته گذشته گفتم بالا نرفته که هی لک میبینم اعصابم بهم ریخته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خاطر لک دارو بهت نداد اگه لازمه یه بار دیگه برو دکتر

نه من پیش متخصص نبرم جواب سونو رو مرکز بهداشت میزم پیش ماما اونم گفت اجازه دارو دادن نداره حالا فردا برو پیش متخصص ببینم دارو میده

نه من پیش متخصص نبرم جواب سونو رو مرکز بهداشت میزم پیش ماما اونم گفت اجازه دارو دادن نداره حالا فردا ...

تا لک دیدی باید می رفتی تا با دارو کنترلش کنه، حالا فردا برو، انشالله چیزی نیست

تا لک دیدی باید می رفتی تا با دارو کنترلش کنه، حالا فردا برو، انشالله چیزی نیست

اره اشتباه کردم چون لکم قطع شد فکر کردم خوب شدم و نیاز به دارو نیست ولی فردا حتما میرم از استرس دارم میمیرم