2777
2789
عنوان

فیلم بازا بیاید

224 بازدید | 33 پست

بچه ها فیلم میخام تو ژانر هیجان انگیز ولی ماورایی نباشه 

مثل یتیم یک و دو. مثل فرار. انگل. تو گورت تف میکنم 

هتل بین راهی. ابنبات از این مدلا

کلا قاچاق آدم و تجاوز 

چی خوبه ببینم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکم از موضوعش رو میگی ؟ فک کنم دیدممم 

یک دختر ودوتا پسر میرن دزدی خونه یک پیرمرد که نابینا.ولی مرد ازاون سربازهای موقع جنگ وپدرشونو در میاره  

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..
اوف عالیه Fall رو دیدی؟ خیلی قشنگ بووود

نه ندیدم سریاله؟؟؟؟من لوسیفر نگاه میکردم الان دارم پسران آنارشی نگاه میکنم

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..
ن سینمایی عزیزم ۲۰۲۲ اهااا

من سریال نگاه میکنم بیشتر سینمایی تلقین ونگاه کن اگه فیلم بازی ومعمایی دوست داری فیلمش خیلی پیچیده و واقعا معرکه 

چند تا فیلم قاچاق کردن ادما رو معرفی میکنی؟

چه علاقه به قاچاق دارین.نمیدونم من تو اون مایه ها نگاه نمیکنم دیدم اسمشون یادم نیس