عزیزم اگه واسه چکاب بارداری که بگی میرم پیشش اره عالیه.وقت میزاره وبه حرفات گوش میده وبا احترام هم هست.برای تعیین جنسیت بگی من اصلا برام فرق نمیکرد نرفتم پیشش.اما تو مطبش خیلیارو دیدم که میگفتن همون داروهایی که داده مصرف کرده وتغذیشونو برنامه داده همون جنسی میخاستن که شده.
دراین درگَه که گَه گَه کَه کُه و کُه کَه شود ناگه ز امروزت مشو غره که از فردا نه ای اگه
سلام عزیزم. من تازه باردار شدم ولی بارداری قبلیم زایمان زودرس داشتم 6ماهه....خیلی دنبال یک پزشک خوبم ...
عزیزم دکتر وطن کارش حرف نداره البته اگه بخای سزارین کنی چون ایشون حتی اگه طبیعی هم قبول کنه تهش زایمانو سزارین میکنه.دراصل هم کارش خوبه هم دستش واسه سزارین خوبه.اما خب اگه طبیعی میخای اصلا پیشش نرو.اما سزارین کارش ۲۰هست طول بارداری هم که چکاباش عالیه
دراین درگَه که گَه گَه کَه کُه و کُه کَه شود ناگه ز امروزت مشو غره که از فردا نه ای اگه
آی وی اف و آی یو آی باید اسپرم مرد توسط خودارضاییش جمع بشه و شوهر من اصلا اینو دوس نداره
فک کنم ارضا به وسیله همسرشم ممکن باشه دقیق نمیدونم پرس و جو کن حتما ولی یه چیز پزشکیه فک نکنم حروم محسوب بشه
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!