2777
2789
عنوان

اسم مردونه و شیک

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جالب اینجاست چرا میرن بازش میکنن نگاه میکنن؟

بیخیال. گفتم شاید برات مهم باشه حقی به گردنت نباشه

ﯾﻪ همکلاسی داشتیم اﺳﻤﺶ ﺑﺎﻗﺮ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﻮد استاد همیشه اول ﻓﺎمیلو می گفت ﺑﻌﺪ اسمو.وﻗﺘﯽ اوﻟﯿﻦ بار ﺻﺪاش ﮐﺮد ﮔﻔﺖ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎﻗﺮ ﺑﯿﺎد!!! با ﺣﺮﮐﺖ زﯾﮕﺰاﮐﯽ رفت ﭘﺎی ﺗﺨﺘﻪ!! استاد گفت:چته؟ﭘﺴر :ﺧﻮدﺗﻮن ﮔﻔﺘﯿﻦ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎ.. ﻗﺮ ﺑﯿﺎد!! ﻫﯿﭽﯽ دﯾﮕﻪ! ﮐﻞ ﮐﻼس ﻣﻨﻔﺠﺮ ﺷﺪ! 😂😂😂😂این تنها جوکی بود که خیلی باهاش خندیدم گفتم شمام در جریان باشین😐😂
اترین هم دختره هم پسر

خب هم دختر باشه هم پسر دیگه مردونه حساب نمیشه😁

ﯾﻪ همکلاسی داشتیم اﺳﻤﺶ ﺑﺎﻗﺮ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﻮد استاد همیشه اول ﻓﺎمیلو می گفت ﺑﻌﺪ اسمو.وﻗﺘﯽ اوﻟﯿﻦ بار ﺻﺪاش ﮐﺮد ﮔﻔﺖ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎﻗﺮ ﺑﯿﺎد!!! با ﺣﺮﮐﺖ زﯾﮕﺰاﮐﯽ رفت ﭘﺎی ﺗﺨﺘﻪ!! استاد گفت:چته؟ﭘﺴر :ﺧﻮدﺗﻮن ﮔﻔﺘﯿﻦ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎ.. ﻗﺮ ﺑﯿﺎد!! ﻫﯿﭽﯽ دﯾﮕﻪ! ﮐﻞ ﮐﻼس ﻣﻨﻔﺠﺮ ﺷﺪ! 😂😂😂😂این تنها جوکی بود که خیلی باهاش خندیدم گفتم شمام در جریان باشین😐😂
فکر کنم همون آرسین رو انتخاب کنیم اگه پسر باشه

بسلامتی مبارک باشه گلم اره آرسین عالیه وری نایس👌🏼👌🏼👌🏼

ببخشید اگه ترسیدی اخه من خودم بدترین و ترسناکترین فیلمهارو تنهایی تو تاریکی میبنم اکثر شبها هم تنهام ولی هیچ نمیترسم فکر میکردم این عکس خیلی بچه گانه باشه فکر نمیکردم از این عکس ساده بترسین

بیخیال. گفتم شاید برات مهم باشه حقی به گردنت نباشه

نه عوضش کردم این عکس اوکی هستش؟😅😂

من عکس چند برابر ترسناکتر از این انتخاب کردم نی نی یار تائید نکرد.

من بخاطر علاقه ای که به فیلم جنگیر از بچگی دارم عکس و اسم کاربریم رو اینجوری گذاشتم.

من تو ۱۲سالگی فیلمش رو دیدم چطوری آخه از یه عکس معمولی بعضیها میترسن این عکس معمولیش بود😆

نه عوضش کردم این عکس اوکی هستش؟😅😂 من عکس چند برابر ترسناکتر از این انتخاب کردم نی نی یار تائید نک ...

من خودم باردار نیستم عزیزم ولی خب براساس جو سایت باید مراعات خانومای باردار رو بکنیم وگرنه اصلا ترسناک ترین عکس رو تو مجازیت بذاره کسی نميتونه بهت اعتراض کنه

بسلامتی مبارک باشه گلم اره آرسین عالیه وری نایس👌🏼👌🏼👌🏼 ببخشید اگه ترسیدی اخه من خودم بدترین و ...

نه بابا من نترسیدم

اتفاقا من کلا پروفایل ها رو نگاه نمیکنم😅😅

کاربری دست دو نفره