2777
2789
عنوان

اسم مردونه و شیک

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسم پدربزرگ شوهرم مسعوده

چه با کلاس... الان واسه پسرت میخوای احیانا؟؟؟ 

ﯾﻪ همکلاسی داشتیم اﺳﻤﺶ ﺑﺎﻗﺮ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﻮد استاد همیشه اول ﻓﺎمیلو می گفت ﺑﻌﺪ اسمو.وﻗﺘﯽ اوﻟﯿﻦ بار ﺻﺪاش ﮐﺮد ﮔﻔﺖ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎﻗﺮ ﺑﯿﺎد!!! با ﺣﺮﮐﺖ زﯾﮕﺰاﮐﯽ رفت ﭘﺎی ﺗﺨﺘﻪ!! استاد گفت:چته؟ﭘﺴر :ﺧﻮدﺗﻮن ﮔﻔﺘﯿﻦ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎ.. ﻗﺮ ﺑﯿﺎد!! ﻫﯿﭽﯽ دﯾﮕﻪ! ﮐﻞ ﮐﻼس ﻣﻨﻔﺠﺮ ﺷﺪ! 😂😂😂😂این تنها جوکی بود که خیلی باهاش خندیدم گفتم شمام در جریان باشین😐😂
خودم از آرتین خیلی خوشم میاد  من میگم آرتین شوهرم میگه یا آرسین یا آترین

آترین دختره

ﯾﻪ همکلاسی داشتیم اﺳﻤﺶ ﺑﺎﻗﺮ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﻮد استاد همیشه اول ﻓﺎمیلو می گفت ﺑﻌﺪ اسمو.وﻗﺘﯽ اوﻟﯿﻦ بار ﺻﺪاش ﮐﺮد ﮔﻔﺖ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎﻗﺮ ﺑﯿﺎد!!! با ﺣﺮﮐﺖ زﯾﮕﺰاﮐﯽ رفت ﭘﺎی ﺗﺨﺘﻪ!! استاد گفت:چته؟ﭘﺴر :ﺧﻮدﺗﻮن ﮔﻔﺘﯿﻦ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎ.. ﻗﺮ ﺑﯿﺎد!! ﻫﯿﭽﯽ دﯾﮕﻪ! ﮐﻞ ﮐﻼس ﻣﻨﻔﺠﺮ ﺷﺪ! 😂😂😂😂این تنها جوکی بود که خیلی باهاش خندیدم گفتم شمام در جریان باشین😐😂
چه با کلاس... الان واسه پسرت میخوای احیانا؟؟؟ 

پدربزرگ شوهرم اسمش مسعوده ۶۹ سالشه

پدرشوهرم اسمش محمدعلیه ۴۹ ۵۰ سالشه

الانم واسه پسرم میخوام 

باردارم ولی هنوز معلوم نیس پسره یا دختر اسم دخترمون رو انتخاب کردیم اما اگه پسر باشع هنوز انتخاب نکردیم

کاربری دست دو نفره
وای آرسین عالیه عالی من اسم پسرم آرسین هستش آرتین خیلی زیاده ولی آرسین نه. معنیشم عالیه یعنی پسر ...

تو سایت بارداری خداوکیلی این چه اسم و عکس پروفایلیه

خودم از آرتین خیلی خوشم میاد  من میگم آرتین شوهرم میگه یا آرسین یا آترین

ارتین اصالت داره منم خیلیی دوسش دارم چندتا ارتین دیدم همه باشخصیت خوش تیپ و باکلاس بودن 

آترین که اصلا خوب نیس ارسین هم انگار اسم دختره

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
وا یعنی انقدر ترسویید از یه نوشته هم میترسید‌؟

نوشته به کنار عکس چی بلخره کلی زن باردار اینجا هست