2777
2789
عنوان

ذهنم خیلی به هم ریخته

285 بازدید | 16 پست

اول از همه بگم ترو خدا اگه برای دعوای سیاسی و اینا میاین تو تاپیک من نیاین 

ترو خدا توهینم نکنید نه به من نه به همدیگه کنار هم فقط صحبت میکنیم باشه؟؟

از یه ور استرس مدرسه جدید 

از یه ور استرس اینکه نکنه از پس درس های تجربی بر بیام 

از یه ور نگران اینکه نکنه به خاطر وزن بالام مسخرم کنن (تو مدرسه قبلی سه ماه تمام طول کشید تا مسخره کردنا تموم شد)

از یه ور میترسم نکنه با بقیه کنار بیام 

کل ذهنم به هم ریخته قاطی پاتی شده نمیدونم به چی فکر کنم

شاید هیچ کدوم از این چیزایی که گفتی اتفاق نیفته

دشمن فرضی نتراش برا خودت

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

خب 

درسای تجربی ک تلاش میخاد تلاش کنی هیج مشکلی برات پیش نمیاد

مدرسه جدید و دوستای جدید کم کم عادت میکنی به بچه ها 

برای اضافه وزنتم میتونی رژیم‌بگیری راحت کم کنی

همه اینا راه حل داره پس نگران نباش 

شروع رژیم ۲۲ شهریور هدف وزن ۶۵♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدایی به وزن هم دیگه هنوز کار دارن آدما؟ به کسی چه ؟ روزیتو خدا میده سنگینیتم زمین بلند می‌کنه.مگه تو زیاد غذا بخوری دیگران نفس تنگی میگیرن؟ 😠 اگه مسخره ات کردن نگاه کن و محل نده خودشونو جمع میکنن

اون دو تا اولی که چیز خاصی نیست از پسش بر میایی برا اون مسخره کردنم به نظر من دوران متوسطه اول یا همون راهنمایی بچه ها تو فازن به ثبات اخلاقی نرسیدن تو دبیرستان بهتر میشن 

خدایی به وزن هم دیگه هنوز کار دارن آدما؟ به کسی چه ؟ روزیتو خدا میده سنگینیتم زمین بلند می‌کنه.مگه ت ...

آره 

من الان ۳ ماه تابستونو تو خونه موندم که نکنه مسخرم کنن

منم امسال تجربیم 😉خیلیم خوشحالم و بدون هیچ استرسی 

زندگی را ... گر توانستی به کام یکنفر شیرین‌کنی،یاتوانستی زمین تشنه‌ای را سرخوش از باران کنی ...گر توانستی تو یک مرغ گرفتار از قفس بیرون کنی ...یا توانستی که دیوار اسارت از بنا ویران کنی ..گر توانستی به خوان رنگی‌ ات یک رهگذر مهمان کنی ...یا توانستی بدون حاجتی هم، ذکر آن یزدان کنی ...گر توانستی لباس بی ریای عاشقی، بر تن کنی ...میتوانی آن زمان فریاد انسان بودنت را بر سر هر کوی و هر برزن زنی...
خب  درسای تجربی ک تلاش میخاد تلاش کنی هیج مشکلی برات پیش نمیاد مدرسه جدید و دوستای جدید کم کم ...

من ۷ سالگی یه دارو اشتباه بهم دادن یهو وزنم زیاد شد 

به خاطر کمخونی شدید هم نمیتونم رژیم بگیرم

آره  من الان ۳ ماه تابستونو تو خونه موندم که نکنه مسخرم کنن

بزار هرچی ک میخوان بگن

فک میکنی لاغر بودی مسخره نمیکردن؟

برات مهم نباشن محل نده

زندگی را ... گر توانستی به کام یکنفر شیرین‌کنی،یاتوانستی زمین تشنه‌ای را سرخوش از باران کنی ...گر توانستی تو یک مرغ گرفتار از قفس بیرون کنی ...یا توانستی که دیوار اسارت از بنا ویران کنی ..گر توانستی به خوان رنگی‌ ات یک رهگذر مهمان کنی ...یا توانستی بدون حاجتی هم، ذکر آن یزدان کنی ...گر توانستی لباس بی ریای عاشقی، بر تن کنی ...میتوانی آن زمان فریاد انسان بودنت را بر سر هر کوی و هر برزن زنی...
آره  من الان ۳ ماه تابستونو تو خونه موندم که نکنه مسخرم کنن

ااعتماد به نفست رو ببر بالا دخترم قرار نیست خونه نشین بشی که. به کسی ربطی نداره. اگه خودت دوست داری رژیم بگیر اگرم نه باز به خودت مربوطه. به چاقیت حساسی؟ اگه باهاش اوکی هستی و میدونی که مریض نمیشی واقعا به خودت مربوطه. مثل ازدواج، مثل لباس و رنگ مورد علاقت. در عجبم از مردمی که تا بهشون حرف میزنی میگن من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش، تهش با چاقی یه نفر نمی تونن کنار بیان. دیگه واقعا چاقی و لاغری شخصیه 

ااعتماد به نفست رو ببر بالا دخترم قرار نیست خونه نشین بشی که. به کسی ربطی نداره. اگه خودت دوست داری ...

وقتی میرم بیرون سرمو میکنم تو یقم فکر میکنم همه نگام میکنن

من حتی تو مدرسه برام قلدری میکردن دوران راهنمایی 

پولامو میبردن 

هیچوقت یادم نمیره خوراکی هامو میگرفتن میگفتن تو که اینقدر خوردی داری منفجر میشی بعد دسته جمعی مسخرم میکردن