2777
2789
عنوان

دورهمی رفیقای صمیمی من 😍

19941 بازدید | 2028 پست

بچه ها بیایید اینجا دور هم باشیم😍 

تاپیک رژیمی نیست 🌱

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

@sepiiiiiideh   @فندق_فسقلی   @آسنات99   @زی_زی_گولووو  @دوباره_زندگی    

بچه هارو تگ کنید 

فقط بچه های تاپیک قبلی و که چند روز پیش زدیم و بچه های قدیمی رو لطفا تگ کنید عضو جدید نمیگیریم 🙏🏻🌱♥️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عشق بانو ❤️❤️💜💜

سلام نفس 😘♥️

سپیده میگم من یه تاپیک داشتم که کار با سایت رو یاد داده بودم الان نیست 😐 چرا ترکیده ؟ 

حذف تبلیغات سایت رو توش یاد داده بودم ممنوعه مگه الان خودم یادم نیست چجوری بود تبلیغا رو مخمه 

عه چرا باید حذف کنن ؟  منم بلد نیستم حذف کنم این تبلیغات کوفتی رو ☹️☹️

نمیدونم منکه نبودم بخوام درخواست بدم حذفش کنن توش هم فقط مطلب اموزشی در مورد سایت بود و قفل بوده الان نیست تو ببین پیداش میکنی 🥲

عه چرا باید حذف کنن ؟  منم بلد نیستم حذف کنم این تبلیغات کوفتی رو ☹️☹️

راستی شب بیدارم نیومد ؟ 

خبر نداری ؟