2777
2789
عنوان

خیار 😂😋

| مشاهده متن کامل بحث + 1076 بازدید | 27 پست
۹۵درصد خیار آبه که🙄

آره خوب منم می‌گم آب خیار رو بگیرم بخورم 

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
ینی اب میوه ها اذیت نمی کنند ؟ در کل ک زیاده روی تو هر چیزی بد هست .  ب اندازه بخور مصلحشم بخ ...

نه  میوه درسته ک میخورم احساس خفگی میکنم ببخشید ولی حالت تهوع میگیرم ولی با آب میوه مشکلی ندارم 

آره درسته مرسی ❤️ مصلح اش مثلا چی بخورم عزیزم ❤️

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

داری اشتباه میزنی 😐 هیدارته شدن میخوای ، خب روزی ۸ لیوان آب بخور مایعات زیاد بخور 

واقعا 🥺 

مرسی ک گفتی من این مطلب رو شنیدم 

والا نمیدونم با خیار چی باید خورد بزن نت میاره 

باشه مرسی ❤️

تو ارومیه بسنتی خیار هم خوردم کجای کاری?  🗿😂

😂😂😂 خوشمزه اس حالا

واقعا 🥺  مرسی ک گفتی من این مطلب رو شنیدم

مامانم به شدت پوستش خشکه ،یعنی فقط سر سفره آب میخورد دیگه نمیخورد

چقدر دکتر رفت پماد و فلان 

اخرش خودم براش نسخه پیچیدیم طبق تحقیقاتم ، گفت صبح ناشتا دو لیوان آب ولرم بخور (تمام سموم بدن دفع میشه از این طریق )در طول روز هم زیاد آب بخوری ، روزی یدونه ویتامین ای بخور ، ماهی یدونه ویتامین دی ۳ 

خلاصه مامانم بعد چند ماه بهتر شده پوستش 

پوسته ی ظاهری چه اهمیت دارد، درونم ویران است عباس معروفی

نه بابا خیلی وحشتناک بود اون آخرین بستنی سال بود که خودم یه زمستون اومد و رفت تا طعمش یادم بره 😂

😂😂😂 الهی