2777
2789

من چندوقته که دارم با دوتا اپلیکیشن کار میکنم و از دوتاش درامد دارم واقعا عالیه 😍 بدون هزینه ثبت نامه و اموزش اینام نداره کارش بی نهاااااایت عالیه فقط یه گوشی میخاد و یه خط و اینترنت، همش تو اینترنت بودم بدون درامدی از وقتی شروع کردم ب کار از اینترنتم دارم پول در میارم بدون اینکه پولی بدم تازه بهم نزدیک صد هزار تومنم سرمایه میدن تا کار کنم بی نظیره چیزی از دست نمیدم اما کلی پول به دست میارم 

کاملا معتبر و قانونیه هر کسی خواست به این شماره واتساپ پیام بده 

09213256740 

فقط میخام خانومای سرزمینم مستقل باشن و منبع درامد داشته باشند 

نمیشه توضیح بدی؟

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واتساپ ندارم اسم برنامه رو بگو دانلود کنیم

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

دوست عزیزم من موهامو توی کارای اینترنتی سفید کردم خیلی از کارایی که معرفی میکنن واقعا بدرد نخور ولی من خودم کار cpa رو پیشنهاد میدم حالا کار cpa چی هست مثلا شما داخل یه سایت ثبت نام میکنید و برای یه ثبت نام کوچک بدون اینکه هزینه کنید اونا پول به کارتتون میریزن چون اونا میخان تبلیغ برای کارشون بشه و سرزبونا بیوفتن هزینه میکنن دیروز من یه نمونه عالی cpaانجام دادم و امروز 200 تومن به حسابم واریز شد از طرف بانک گردشگری برای اینکه اشنا بشید و شما هم استفاده کنید لینک مقاله ای که خودم از روی اون مراحل رو طی کردم و 200 تومن دریافت کردم میزارم شما هم استفاده کنید مو به مو مثل مقاله جلو برید و فقط از کد معرف خود مقاله استفاده کنید

کد مقاله:https://vrgl.ir/7E5qa

دوست عزیزم من موهامو توی کارای اینترنتی سفید کردم خیلی از کارایی که معرفی میکنن واقعا بدرد نخور ولی ...

دروغه کلی از ادم حتما اطلاعات میگیرن بعدشم بیچارت میکنک

یادت باسه رفیق خدا کسیو لبِ پرتگاه قرار میده که قدرت پرواز داشته باشه😉🦋
نه عزیزم خودم انجام دادم هر چیزی رو خودم اول تست میکنم بعدا اینجا میزارم

چه اطلاعاتی میخوان من نه ایمیل دارم نه جیمیل بلدم نیستم درست کنم سنمم زیر ۱۸ هست بازم میشه؟

یادت باسه رفیق خدا کسیو لبِ پرتگاه قرار میده که قدرت پرواز داشته باشه😉🦋
چه اطلاعاتی میخوان من نه ایمیل دارم نه جیمیل بلدم نیستم درست کنم سنمم زیر ۱۸ هست بازم میشه؟

زیر 18 هستی رو والا نمیدونم چون به هر حال حساب بانکیه ولی کارت ملی و شناسنامه میخاد جیمیل و این چیزام نمیخاد برو مقاله گذاشتم بخون دستگیرت میشه

دوست عزیزم من موهامو توی کارای اینترنتی سفید کردم خیلی از کارایی که معرفی میکنن واقعا بدرد نخور ولی ...

ببخشید به غیر از این چه برنامه هایی واسه کار انلاین خوب هستند؟

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

ببخشید به غیر از این چه برنامه هایی واسه کار انلاین خوب هستند؟

سلام عزیرم من خودم نماینده محصولات تراست هستم‌اگه می خوای بیا تو این‌کار نه هزینه ای می‌خواد نه چیزی فقط بای تبلیغ کنی لوازم هاشونو و خیلی هم قیمت مناسب و با کیفیتن

پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم  قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿