2777
2789
عنوان

واکنش شما به چنین پسری چیه؟

219 بازدید | 13 پست

اگه پسری ازتون خواستگاری کنه و سه سال و نیم از شما کوچیکتر باشه و شما بهش بگین این نکته رو که شما کوچیکتری و بگه این افکار برای قدیم بوده و آدم دلایل مهمتری داره واسه ازدواج و جلوی همکارش برگرده بگه قدیم با دخترا رابطه داشتم اما این کارها برای دوران جاهلیت بوده و دیگه فقط به یه نفر متعهدم.  اما فرداش یه همکار دیگه اش بهتون پیشنهاد بده که نظرتون راجع به ازدواج با برادر خانومش چیه و اون آقا راست راست نگاه کنه و بخنده و بعدش در خلوت بهتون بگه سن خیلی مهمه و مرد با مرور زمان خوشتیپ تر میشه اما زن شکسته میشه و اینکه زن حس ریاست طلبی پیدا میکنه و مرد به عنوان پناهگاهش نمیشه و بهتون بگه شما نباید قبول کنی با کوچیکتر از خود ازدواج کنی و بیا با هم دوست باشیم

شما چه عکس العملی نشون میدین؟

میریشمممم ب پسره میگم وقتی خودت افکار قدیمی داری و فقط بلدی ادای روشنفکرارو در بیاری حرف نزن

من اصلا دوست ندارم اقا کوچیکتر باشه مخصوصا مثل ایشون ک انقدرم بچه اس

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلومه که داره بازیتون میده

قبول نکن و راجع به اون یکی خواستگارت منطقی فکر کن

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

مردا بزرگترشونم عقلشون ناقصه چ برسی کوچیکتر دیگ

شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه   #باشعور_باشیم                                      

من هر خواستگاری ای رو جدی نمیگیرم 

ایم رو حساب بچگی یک‌چیزی پرونده 

تو محیط کار هم به همه فهموندم پیشنهاد ازدواج باید رسمی و از طریق یک‌ فرد معتبر و بزرگتر مطرح بشه . خیلی بدم میاد هرکی جرات کنه بدون واسطه بیاد صاف صاف خواستگاری کنه 

داره بازیت میده و بسیااااار آدم عوضی ای هستش. 

محل سگ بهش نزار. بی تفاوت باش. اصلا ندید بگیرش 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم