2777
2789

ما سه ساله عقدم دوماه رفته تو چهارسال مشکلم اینه چند وقتی هس خیلی دیر به دیر میاد پیشم البته بیشتر من بهش میگفتم که بیاد دنبالم اونم خودش گاهی پیش قدم میشد 

بگذریم الان دوماه من رو خونش نبرده چند وقت پیش بهش گفتم بیا دنبالم میگفت کا  دارم روز بعدش گفتم بازم گفت جایی هستم روز بعدش که خونه دوستش بود نیومدهمون شب باهم دعوا کردیم که توپیشم نمیای و بهم توجه نمیکنی و از این حرفا بعد ی هفته ای افتاد زندان بخاطر ی قضیه وقتی ازاد شد دو روز بعدش بهش گفتم الان دوروزه ازاد شدی ولی پیشم نیومدی دیدم ۱۰ دقیقه بعد زنگ زد گفت دارم میام لباسمو اتو کنی 😐 حالا مشکلی نیس باخودم گفتم میاد میبینمش اومد ۱۰ دقیقه بود بعد رفت  

از همون روز تا به الان ندیدمش تقریبا دوهفته بیشتر میشه بهش تو پیام میگفتم که چرا پیشم نمیای بهم اهمیت نمیدی و اینا سه روز پیش گفتم بیا باهم حرف بزنیم مشکل حل بشه دیدم نیومد زنگ زدم گفت خوابم برد 😐 

الانم سه روزه نه من بهش زنگ زدم نه اون بهم زنگ و پیام داده باهاش دعوا هم نکردم که قهر باشیم ولی نمی دونم چرا اینطوری میکنه 

الان من باهاش چه رفتاری داشته باشم که خودش بهم زنگ بزنه و بگه میام پیشت خودش بیاد 

ببخشید طولانی شد 

و اینکه من گوشیم هنگ میکنه شرمنده اگه نتونستم زود جوابتونو بدم 

توروخدا ی راهی جلو پام بزارید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رابطه هم داشتید؟ خیلی عجیبه که سرده 

شاید پای کسی در میونه یا کلا آدم سردیه بهتره تا قبل رفتن زیر یه سقف متوجه این موضوع بشی

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

چرا اینهمه مدت نامزد موندین؟؟ منو شوهرم یه سال رو ک رد کردیم گفتم یا عروسیمو بگیر یام تموم کنیم 

به هرچی بخوای میرسی!! من دو هدف تو زندگیم دارم! ۱:معلم شدنم۲:کاهش وزن ۱۱کیلویی!!  هرروز قراره علاوه بر تاپیک های شخصی دوتا تاپیک بزنم:  تاپیک غذا و کالریی که اون روز استفاده کردم و تاپیک ساعت مطالعه و حسم نسبت به اون روز...  برا موفقیتم صلوات بفرستید متشکرم... 
رابطه هم داشتید؟ خیلی عجیبه که سرده  شاید پای کسی در مبدکته یا کلا آدم سردیه بهتره تا قبل رفتن ...

همین دوهفته پیش که اومد رفتارش خیلی باهام خوب بود یا اگه تلفنی صحبت میکردیم خیله باهام خوب حرف میزد نه از اون لحاظ دلم قرصه من فک میکنم چون همش من پیش قدم شدم پرو شده 

همین دوهفته پیش که اومد رفتارش خیلی باهام خوب بود یا اگه تلفنی صحبت میکردیم خیله باهام خوب حرف میزد ...

اون که صد البته 

شما وقتی همیشه پیگیر باشی طرف زده میشه

ولی در کل ۴ سال عقد موندن هم خوب نیستا زودتر برید سر خونه زندگیتون. البته قبلش ببین جریانش چیه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم