ما سه ساله عقدم دوماه رفته تو چهارسال مشکلم اینه چند وقتی هس خیلی دیر به دیر میاد پیشم البته بیشتر من بهش میگفتم که بیاد دنبالم اونم خودش گاهی پیش قدم میشد
بگذریم الان دوماه من رو خونش نبرده چند وقت پیش بهش گفتم بیا دنبالم میگفت کا دارم روز بعدش گفتم بازم گفت جایی هستم روز بعدش که خونه دوستش بود نیومدهمون شب باهم دعوا کردیم که توپیشم نمیای و بهم توجه نمیکنی و از این حرفا بعد ی هفته ای افتاد زندان بخاطر ی قضیه وقتی ازاد شد دو روز بعدش بهش گفتم الان دوروزه ازاد شدی ولی پیشم نیومدی دیدم ۱۰ دقیقه بعد زنگ زد گفت دارم میام لباسمو اتو کنی 😐 حالا مشکلی نیس باخودم گفتم میاد میبینمش اومد ۱۰ دقیقه بود بعد رفت
از همون روز تا به الان ندیدمش تقریبا دوهفته بیشتر میشه بهش تو پیام میگفتم که چرا پیشم نمیای بهم اهمیت نمیدی و اینا سه روز پیش گفتم بیا باهم حرف بزنیم مشکل حل بشه دیدم نیومد زنگ زدم گفت خوابم برد 😐
الانم سه روزه نه من بهش زنگ زدم نه اون بهم زنگ و پیام داده باهاش دعوا هم نکردم که قهر باشیم ولی نمی دونم چرا اینطوری میکنه
الان من باهاش چه رفتاری داشته باشم که خودش بهم زنگ بزنه و بگه میام پیشت خودش بیاد
ببخشید طولانی شد
و اینکه من گوشیم هنگ میکنه شرمنده اگه نتونستم زود جوابتونو بدم
توروخدا ی راهی جلو پام بزارید