2777
2789
عنوان

کسی عروس هلندی داره

320 بازدید | 33 پست

سلام دوستان، غذای مورد علاقه شون چیه و اینکه موارد مراقبتی چه کارهای انجام می دید؟

فروشگاه آنلاین عطر و ادکلن ویولت لیدی، محصولات اورجینال با نازلترین قیمت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تازه خریدی؟

نون دوست داره، تخمه آفتابگردان دوست داره، ببینه کسی غذا می خوره با اشتیاق می ره سمتش , برنج هم دوست داره

اره دارم

واسه من عاشقققق برنج 

سينه مرغ🤣

ولي غذاي اصليشون همون ٤ تخم ك ميفروشن

تازه واسه من از استانبولي هم متنفره🤣🤣

ماهي دوس داره😍

ابگوشت🤣🥰

چه خوبه هستين🥰بهترينا باشه سهم هممون
نون دوست داره، تخمه آفتابگردان دوست داره، ببینه کسی غذا می خوره با اشتیاق می ره سمتش , برنج هم دوست ...

نون و برنج‌نده خیلی واسش بده ارزن و کتان بده نمک ضررداره واسش غذاهای خودتونو نده بهش لمرش کم‌میشه قلبش میگیره من خودم‌ پرورش میدم عروس هلندی عزیزم 

💔🖤
اره دارم واسه من عاشقققق برنج  سينه مرغ🤣 ولي غذاي اصليشون همون ٤ تخم ك ميفروشن تازه واسه م ...

مثل آدما غذا می خوره😁

نمی دونم فدات، بزرگه بالغ

تخم مرغ اپز سیب زمینی کاهو کلم برکلی و جعفری  و... بده غذاییی ک خودت میخوری رو نده بهش چون یه دفعه ای قلبشون میگیره عمرشون۲۰ساله ولی اینجوری عمرشونو کم میکنی

💔🖤
نون و برنج‌نده خیلی واسش بده ارزن و کتان بده نمک ضررداره واسش غذاهای خودتونو نده بهش لمرش کم‌میشه قل ...

ممنونم عزیزم، کتان تمایل نداره، اما ارزن واسش می گیرم، امکان داره برنج بدون نمک بهش بدم؟